Nadstreški | PONUDBA tipi-top.si


Ponujamo vam nadstreške za enostavno in varno zaščito vašega avtomobila pred vremenskimi vplivi, kot so dež, toča, sneg, led in sonce.
V osnovi vam ponujamo štiri tipe avtomobilskih nadstreškov.
Nadstreški - tipi-top.si


NadstreškiNadstreški-2021-04-18-10-39-30.jpg

Nadstreški

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaPonujamo vam nadstreške za enostavno in varno zaščito vašega avtomobila pred vremenskimi vplivi, kot so dež, toča, sneg, led in sonce.
V osnovi vam ponujamo štiri tipe avtomobilskih nadstreškov.Po želji naročnika lahko izdelamo tudi druge dimenzije nadstreškov.

Nadstreški so izdelane iz tankoslojnih pocinkanih profilov. Nadstreški so v osnovi pokriti z pločevinasto kritino po želji pa je možno nadstreške pokriti z polikarbonatno kritino.

Funkcionalna uporaba nadsteškov vam pripomore pri varovanju vašega imetja z njimi pa pridobite nov, skozi celo leto uporaben in funkcionalen življenjski prostor.

Z nadstreški močno upočasnite propadanje zunanjega inventarja ter opreme,

zavarujete avtomobile pred rjavenjem, točo in bledenjem barve,

zmanjšate možnosti poškodb, ki prežijo na vas zaradi spolzkih, zaledenelih ter zasneženih površin ob vaših hišah ali stanovanjih.

Tipi nadstreškov:

Konzolni nadstrešek za dva avtomobila 6 x 5,5 m svetla višina spredaj 2,41 m, zadaj 2,75 m
Nadstrešek na štirih nogah za dva avtomobila 6 x 5,5 m svetla višina spredaj 2,41 m, zadaj 2,75 m


Dobavimo pa vam tudi nadstrešek po vaših željah.


Nadstreški

Nadstreški

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Nadstreški | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Nadstreški | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.