NOTRANJA VRATA | PREMIUM notranja vrata d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Smo zastopniki vodilnih nemških proizvajalcev – specialistov notranjih vrat. V maloprodaji nudimo celostne rešitve od svetovanja, izmere in montaže, v veleprodaji pa sodelujemo z inženiring in gradbenimi podjetji.
NOTRANJA VRATA - tipi-top.si


NOTRANJA VRATANOTRANJA-VRATA-2021-05-08-04-42-56.jpg

NOTRANJA VRATA

PREMIUM notranja vrata d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaSmo zastopniki vodilnih nemških proizvajalcev – specialistov notranjih vrat. V maloprodaji nudimo celostne rešitve od svetovanja, izmere in montaže, v veleprodaji pa sodelujemo z inženiring in gradbenimi podjetji.

Podjetja, ki jih zastopamo:

DEXTÜRA
Vodilni evropski proizvajalec belih vrat z edinstveno EPC SUPERLACK površino in 10 letno garancijo na barvno obstojnost in praske.

BLANKE TÜREN
Specialist za CPL notranja vrata. Njihova vrata odlikuje Postforming – neprekinjena obdelava robov pri vratnih krilih in podbojih.

KONOLD
Specialist za furnirana notranja vrata. Med glavne prednosti njihovih vrat spadajo specialno satovje, 41 mm debelina vratnih kril, ter dodatna kovinska ojačitev podbojev za tiho zapiranje.

SPRINZ
Specialist za steklena notranja vrata z okovjem, ki imajo ESG varnostni certifikat in 3 letno garancijo.

GRIFFWERK
Specialist za kvalitetno okovje in kljuke.


NOTRANJA VRATA

NOTRANJA VRATA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
NOTRANJA VRATA | PREMIUM notranja vrata d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - NOTRANJA VRATA | PREMIUM notranja vrata d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.