NHM foto | Janez Matjašec s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Fotografiramo ter snemamo različne dogodke, prireditve, izdelujemo promocijske videoposnetke ter seveda tukaj zraven sodi tudi post produkcija, fotografiramo tudi za osebni dokument ter ostale osebne izkaznice, po dogovoru tudi na domu..

ponudbe
NHM foto - tipi-top.si


NHM fotoNHM-foto-2021-02-24-10-28-34.png

NHM foto

Janez Matjašec s.p. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, posavska, gorenjska, podravska, koroška, zasavska, jugovzhodna, obalno-kraška, goriška, primorsko-notranjska, savinjska, pomurska SlovenijaFotografiramo ter snemamo različne dogodke, prireditve, izdelujemo promocijske videoposnetke ter seveda tukaj zraven sodi tudi post produkcija, fotografiramo tudi za osebni dokument ter ostale osebne izkaznice, po dogovoru tudi na domu.


NHM foto

NHM foto

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
NHM foto | Janez Matjašec s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - NHM foto | Janez Matjašec s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam