NAJEM VOZIL | AVANT CAR, poslovni inženiring, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


DOLGOROČNI POSLOVNI NAJEM VOZIL


Pri dolgoročnem poslovnem najemu gre za najem enega ali več vozil za obdobje najmanj enega leta, pri čemer so vsi pogoji najema in plačila dogovorjeni vnaprej. Govorimo o sestavljeni obliki storitve, ki stranki omogoča lastno izbiro modela in opreme vozila, obenem pa jo popolnoma razbremenjuje organizacijskih skrbi in komunikacije z različnimi dobavitelji.
NAJEM VOZIL - tipi-top.si


NAJEM VOZILNAJEM-VOZIL-2022-01-14-12-46-38.jpg

NAJEM VOZIL

AVANT CAR, poslovni inženiring, d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, obalno-kraška, podravska, posavska, koroška, savinjska, goriška, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, pomurska, zasavska SlovenijaDOLGOROČNI POSLOVNI NAJEM VOZIL


Pri dolgoročnem poslovnem najemu gre za najem enega ali več vozil za obdobje najmanj enega leta, pri čemer so vsi pogoji najema in plačila dogovorjeni vnaprej. Govorimo o sestavljeni obliki storitve, ki stranki omogoča lastno izbiro modela in opreme vozila, obenem pa jo popolnoma razbremenjuje organizacijskih skrbi in komunikacije z različnimi dobavitelji. Vključuje financiranje, tako imenovani operativni lizing, zavarovanje, redno servisiranje, vzdrževanje zimsko-letnih pnevmatik, nadomestno vozilo, asistenco 24/7 …

Najemodajalec po naročilu najemojemalca kupi vozilo in mu ga izroči v uporabo. V času trajanja najemne pogodbe in tudi po njenem preteku ostane najemodajalec pravni lastnik vozila. Predmet najema se v bilanci stanja najemojemalca ne izkazuje med osnovnimi sredstvi, ker je knjižen kot osnovno sredstvo pri najemodajalcu. Strošek amortizacije torej bremeni najemodajalca. V izkazu uspeha najemojemalec najemnino (ki vključuje vse stroške, povezane z najemom) izkazuje v postavki stroškov storitev tekočega obračunskega obdobja. Davek na dodano vrednost se obračuna sproti v znesku mesečne najemnine.


NAJEM VOZIL

NAJEM VOZIL

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
NAJEM VOZIL | AVANT CAR, poslovni inženiring, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - NAJEM VOZIL | AVANT CAR, poslovni inženiring, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.