NADSTREŠKI | METAL-PROFIL D.O.O | PONUDBA tipi-top.si


Naš prodajni program smo v zadnjih letih dopolnili še z visoko kvalitetnimi in sodobnimi jeklenimi nadstreški, izdelanimi po meri za različne vrste namenov in uporabe.

Jeklo je zaradi vsestranske uporabnosti eden izmed najpomembnejših materialov za gradnjo.
NADSTREŠKI - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
NADSTREŠKINADSTREŠKI-2021-08-18-09-07-42.jpg

NADSTREŠKI

METAL-PROFIL D.O.O - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaNaš prodajni program smo v zadnjih letih dopolnili še z visoko kvalitetnimi in sodobnimi jeklenimi nadstreški, izdelanimi po meri za različne vrste namenov in uporabe.

Jeklo je zaradi vsestranske uporabnosti eden izmed najpomembnejših materialov za gradnjo. Zaradi odličnih gradbenih, funkcionalnih in tehničnih lastnosti navdušuje tako arhitekte in projektante kot tudi investitorje. Jeklene nadstrešnice ponujajo širok nabor rešitev, ki prepričajo tako s funkcionalnostjo kot z estetiko.
Zavedamo se vseh prednosti in uporabnih lastnosti, ki jih jeklo ponuja, zato skladno z veljavnimi standardi, na podlagi znanja in izkušenj načrtujemo in izdelujemo jeklene nadstrešnice in pergole, po zahtevah in željah naročnikov.

Podjetje Metal-profil je certificiran proizvajalec jeklenih konstrukcij, saj izpolnjujemo vse pogoje za izdelavo in montažo sestavnih delov jeklenih konstrukcij izvedbenega razreda EXC-3 po standardu SIST-EN 1090-2.


NADSTREŠKI

NADSTREŠKI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
NADSTREŠKI | METAL-PROFIL D.O.O | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - NADSTREŠKI | METAL-PROFIL D.O.O | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.