Montažne hiše | ROMAN GORIŠEK S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Sprejemna pisarna Gorišek hiše
V naši sprejemni pisarni v Novem mestu pričakujemo vaš obisk. Postregli vam bomo s strokovnimi informacijami in nasveti ter vam svetovali številne predloge v zvezi z energetsko varčno in ekološko gradnjo vašega novega doma.
Montažne hiše - tipi-top.si


Montažne hišeMontažne-hiše-2022-01-13-08-20-30.png

Montažne hiše

ROMAN GORIŠEK S.P. - Delujemo na področju: obalno-kraška, goriška, jugovzhodna, posavska, primorsko-notranjska, podravska, gorenjska, zasavska, osrednjeslovenska, koroška, savinjska, pomurska SlovenijaSprejemna pisarna Gorišek hiše
V naši sprejemni pisarni v Novem mestu pričakujemo vaš obisk. Postregli vam bomo s strokovnimi informacijami in nasveti ter vam svetovali številne predloge v zvezi z energetsko varčno in ekološko gradnjo vašega novega doma. Z dolgoletnimi izkušnjami v gradbeništvu vam bomo zagotovo svetovali najbolj optimalno izvedbo.

Po želji je lahko prisoten tudi arhitekt, ki vam pomaga pri oblikovanju idejne osnove in končno lahko tudi izdela projekt za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD).

Rekonstrukcija objektov

V skladu z vašimi željami vam ponujamo celovite rešitve in izvedbe pri rekonstrukciji ali adaptaciji stanovanjskega objekta.
Pride čas, ko se vam porodijo nove ideje in potrebe po spremembi bivalnih prostorov, zamenjavi okenskih površin, posodobitvi hišnih instalacij, zamenjavi ostrešja ali samo obnova toplotnega plašča – fasade objekta.

Ponudba vsebuje: od projekta do ključa.

Možnost dobave
Ponujamo dobavo in montažo strešne kritine Bramac za katero vam izdelamo predračun na osnovi mer vašega ostrešja hiše. Podjetje Bramac strešni sistemi d.o.o iz Dobruške vasi je naš dolgoletni partner, ki ponuja sistem dodatnih elementov primernih za vsako izvedbo in vsako streho. Zaupamo mu že 25 let.

Skupina Glin se lahko pohvali z 110 let pridnega in ustvarjalnega dela s programom stavbnega pohištva in je zato naš pomembni dolgoletni partner. Številne domove smo opremili z njihovimi izdelki iz kakovostne savinjske smreke.

Na osnovi vaših načrtov ali izmer, ki jih opravijo naši strokovnjaki, vam pripravimo ponudbo za dobavo in vgradnjo stavbnega pohištva, ki si ga boste izbrali iz Glinovega programa. Prospekti in brošure so vam na razpolago – stopite v kontakt z nami.

Vabimo vas na ogled gradnje montažnega stanovanjskega objekta, kjer se boste lahko prepričali o učinkoviti gradnji, ko hiša vidno raste iz dneva v dan. Povprečno enodružinsko hišo postavimo samo v petindvajsetih delovnih dneh, ko je hiša navzven popolnoma končana, notri pa so izvedena vsa instalacijska dela in položena vsa toplotna izolacija, ter mavčno kartonske plošče (izvedena dela so v skladu z našo osnovno ponudbo).

Vse obiske na gradbišču dogovorimo vnaprej. Kontaktirajte nas, da se dogovorimo o možnosti ogleda aktualne gradnje montažne hiše.

V nadaljevanju si lahko ogledate galerijo slik gradnje montažne hiše pri Domžalah.


Montažne hiše

Montažne hiše

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Montažne hiše | ROMAN GORIŠEK S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Montažne hiše | ROMAN GORIŠEK S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.