Montažne hiše | Pergola d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Smo proizvajalec in izvajalec kvalitetnih nizkoenergijskih montažnih stanovanjskih hiš. V okviru naše dejavnosti vam lahko ponudimo še izdelavo ostrešja, slikopleskarska dela, krovsko kleparska dela, sanacije in rekonstrukcije podstrešij oziroma mansard ter izdelavo projektne dokumentacije.
Montažne hiše - tipi-top.si


Montažne hišeMontažne-hiše-2022-01-13-09-17-21.png

Montažne hiše

Pergola d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, savinjska, gorenjska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, zasavska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, koroška, podravska, goriška, pomurska SlovenijaSmo proizvajalec in izvajalec kvalitetnih nizkoenergijskih montažnih stanovanjskih hiš. V okviru naše dejavnosti vam lahko ponudimo še izdelavo ostrešja, slikopleskarska dela, krovsko kleparska dela, sanacije in rekonstrukcije podstrešij oziroma mansard ter izdelavo projektne dokumentacije. Komponente naših proizvodov so izdelane v lastni proizvodnji, naše delo pa je plod dolgoletnega nabiranja izkušenj. S tem vam je zagotovljena hitra, točna, učinkovita in predvsem kakovostna izdelava nizkoenergijske montažne hiše, primerljiva v slovenskem in evropskem prostoru.

Številnim družinam smo že ustvarili topel, energetsko varčen in okolju prijazen dom, zato naj naša montažna hiša PERGOLA postane tudi vaš dom, saj je naš največji cilj, da vam zagotovimo ugodje in zadovoljstvo. Zavedamo se, da je skrb za vas na prvem mestu, zato se skupaj z mnogimi strokovnjaki različnih strok, od urbanistov, arhitektov, gradbenih, strojnih in elektroinženirjev trudimo, da bi bil vaš dom izdelek vrhunske kakovosti. Za nizkoenergijsko montažno hišo PERGOLA smo razvili koncept suho konstruktivnega sistema, ki temelji na uporabi ekoloških in antialergijskih produktov, ki ne obremenjujejo zdravja in so prijazni do okolja.

Trdimo lahko, da so naše hiše inovativne, tehnološko napredne, nizkoenergijske, sodobne in prilagojene vsem klimatskih spremembam ter lokalnim razmeram.

Zakaj izbrati montažno hišo Pergola?
Odgovor je preprost, ker:

sta načelo in vodilo našega podjetja, da se vsakemu kupcu posvetimo individualno in iščemo skupne rešitve,
smo tukaj zato, da skupaj z vami uresničimo vaše sanje – vaš življenjski projekt in vam naredimo nizkoenergijsko hišo po vaši meri, okusu, zmožnostih ter jo prilagodimo vašim potrebam in željam,
so naše hiše sodobne in moderne, z nizkoenergetsko porabo in uporabljenimi kakovostnimi materiali,
so vam naši strokovnjaki na voljo z nasveti in v podporo od ideje do vselitve,
vam uredimo vso potrebno dokumentacijo od idejne zasnove do gradbenega dovoljenja
vam hišo hitro postavimo,
vam nudimo vsa strojna in obrtniška dela,
je garancija za konstrukcijsko trdnost 30 let,
je naša nizkoenergetska/nizkoenergijska montažna hiša PERGOLA cenovno ugodna in dostopna ter
si skupaj z vami želimo graditi zgodbo o uspehu.


Montažne hiše

Montažne hiše

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Montažne hiše | Pergola d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Montažne hiše | Pergola d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.