Montažne hiše | Lumar IG d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Hiše CLASSIC
Hiše Classic so postale dom številnim družinam. Zaradi velikega števila izdelanih hiš iz tega programa vsebujejo preizkušene rešitve za bivanje.

ponudbe
Montažne hiše - tipi-top.si


Montažne hišeMontažne-hiše-2021-12-05-12-07-38.jpg

Montažne hiše

Lumar IG d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, koroška, pomurska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, posavska, primorsko-notranjska, gorenjska, podravska, goriška, zasavska, obalno-kraška SlovenijaHiše CLASSIC
Hiše Classic so postale dom številnim družinam. Zaradi velikega števila izdelanih hiš iz tega programa vsebujejo preizkušene rešitve za bivanje. Namenjene so vsem, ki želijo klasično, a hkrati sodobno montažno hišo z optimalnim tlorisom in premišljenimi izvedbenimi detajli. Tudi pri hišah iz družine Classic si lahko zaželite spremembe v zasnovah tlorisov in predvsem individualen izbor vgrajenih materialov.

O hiši ALEA 156
Hiša ALEA 156 je manjša izvedenka hiše Alea 180. Kot njena večja različica omogoča vrhunsko, udobno in prostorno bivanje v sožitju z naravo. Njena arhitektura se spogleduje s tradicionalnimi vzori in jih s svojo lahkotno in velikopotezno zasnovo presega na sodoben način. Hišo Alea 156 krasijo izraziti poudarki daljših napuščev pod enovito streho z razgibano obodno zasnovo, ki tvori diskretno zunanje zavetje – terase, ki se preko velikih zasteklitev navezuje v njeno notranjost in obratno.


Montažne hiše

Montažne hiše

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Montažne hiše | Lumar IG d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Montažne hiše | Lumar IG d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam