Montaža notranjih vrat | Andrej Šilc s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Ugodna, kvalitetna in zanesljiva montaža.
Zaželeno je da je stranka prisotna ob prihodu na objekt, da opozori na morebitne posebnosti in ob odhodu, da se preveri montirana vrata in preveri objekt.
Montaža notranjih vrat - tipi-top.si


Montaža notranjih vratMontaža-notranjih-vrat-2022-01-13-02-18-59.png

Montaža notranjih vrat

Andrej Šilc s.p. - Delujemo na področju: pomurska, posavska, zasavska, goriška, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, podravska, gorenjska, savinjska, obalno-kraška, koroška, jugovzhodna SlovenijaUgodna, kvalitetna in zanesljiva montaža.
Zaželeno je da je stranka prisotna ob prihodu na objekt, da opozori na morebitne posebnosti in ob odhodu, da se preveri montirana vrata in preveri objekt.

Montaža notranjih vrat pri novogradnjah:

Montaža notranjih vrat poteka v okviru dogovorjenih rokov. Pred montažo, je potrebno opozoriti na občutljive stvari in površine katere po potrebi zaščitite ali jih zaščitimo sami.

Na objektu morate zagotoviti neoviran dostop do objekta in dostop do mest montaže, na voljo mora biti vsaj en električni priključek, zagotovljena rasvetljava in ustrezni klimatski pogoji.

Monter bo dostavil vrata, jih sestavil in pričel z vgrajevanjem. Podboje vrat se vgrajuje z dvokomponentno PUR peno. Ko je pena utrjena se namesti zaključna letev, nasadi vratno krilo in montira kljuka.

Menjava starih notranjih vrat za nove:

Montaža notranjih vrat poteka v okviru dogovorjenih rokov. Pred montažo, je potrebno opozoriti na občutljive stvari in površine katere po potrebi zaščitite ali jih zaščitimo sami.

Priporočamo, da odstranitev obstoječih vrat prepustite našim monterjem, ki bodo delo opravili hitro brez ali z minimalnimi poškodbami zidu. Običajne demontaže so brez poškodb zidovja, vendar tega ne moremo garantirati, saj poškodbe zidu nastajajo tam, kjer so slabi ali že poškodovani zidovi.

Po demontaži in očiščenju prostora se prične montaža vrat. Monter bo dostavil vrata, jih sestavil in pričel z vgrajevanjem. Podboje vrat se vgrajuje z dvokomponentno PUR peno. Ko je pena utrjena se namesti zaključna letev, nasadi vratno krilo in montira kljuka. Po potrebi se manjše reže kita z akrilnim kitom.

Vse večje poškodbe zidovja niso predmet montaže in jih rešuje investitor, razen če se ne dogovori drugače, vendar se te stroške zaračunava posebej.

Kvalitetna vgradnja:

Monter bo že med samo gradnjo pazil na kvalitetno vgradnjo vrat, sami pa se lahko prepričate in preverite naslednje elemente:

če pustite vrata odprta v 45 stopinjskem kotu, se ta ne smejo odpirati ali zapirat
preverite ali se vrata prilegajo na tesnilo
preverite ali se vrata lepo zapirajo
preverite ali se vrata lepo zaklepajo


Montaža notranjih vrat

Montaža notranjih vrat

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Montaža notranjih vrat | Andrej Šilc s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Montaža notranjih vrat | Andrej Šilc s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.