Montaža industrijske opreme | A.M Montaža d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Zagotavljanje kakovosti storitev in odgovoren odnos do okolja sta v poslovni politiki podjetja glavni vodili pri izpolnjevanju pričakovanj in zahtev odjemalcev naših storitev.

Industrijska montaža, varjenje in montaža jeklenih konstrukcij, cevi, cevnih sistemov, sistemov ogrevanja in hlajenja, montaža industrijske opreme

POSLANSTVO PODJETJA
Ponuditi kupcem kakovostne proizvode, montažne storitve in vzdrževanje.
Montaža industrijske opreme - tipi-top.si


Montaža industrijske opremeMontaža-industrijske-opreme-2021-12-05-11-43-17.png

Montaža industrijske opreme

A.M Montaža d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, posavska, podravska, pomurska, savinjska, jugovzhodna, koroška, obalno-kraška, primorsko-notranjska, goriška, zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaZagotavljanje kakovosti storitev in odgovoren odnos do okolja sta v poslovni politiki podjetja glavni vodili pri izpolnjevanju pričakovanj in zahtev odjemalcev naših storitev.

Industrijska montaža, varjenje in montaža jeklenih konstrukcij, cevi, cevnih sistemov, sistemov ogrevanja in hlajenja, montaža industrijske opreme

POSLANSTVO PODJETJA
Ponuditi kupcem kakovostne proizvode, montažne storitve in vzdrževanje.

Izpolniti pričakovanja in zahteve kupcev, z njimi zgraditi dolgoročno sodelovanje na trgih EU in tretjih držav.

Z izboljšavami in inovativnostjo bomo zagotavljali razvoj in rast našega podjetja.

Podjetje bo veliko pozornost namenjalo varnosti zaposlenih in skrbi za varno okolje, skrbeti za razvoj zaposlenih, omogočiti napredek in razvoj družbenega okolja ter zaposlenim zagotoviti ekonomsko in socialno varnost.

DELOVANJE PODJETJA
Dela izvajamo zlasti v tujini, v državah članicah EU.

Glavno področje našega delovanja
So montažna in varilska dela, montaža rezervoarjev, montaža industrijskih peči, cevovodov, sistemov gretja in hlajenja in zahtevnimi elektro monterskimi deli.

Zagotavljanje kakovosti storitev
In odgovoren odnos do okolja sta v poslovni politiki podjetja glavni vodili pri izpolnjevanju pričakovanj in zahtev odjemalcev naših storitev.

Delavci, ki jih zaposlujemo, so varilci specialisti,
cevarji, ključavničarji in elektro monterji. Zaposlene v podjetju odraža predvsem strokovna podkovanost, preudarnost, kreativnost, lojalnost, vsestranskost in delavnost.


Montaža industrijske opreme

Montaža industrijske opreme

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Montaža industrijske opreme | A.M Montaža d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Montaža industrijske opreme | A.M Montaža d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.