Montaža | MONTAŽA JEŽEK PODJETJE ZA MONTAŽO IN INŽENIRING D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje Montaža Ježek doo je specializirano za izvedbo suhomontažnih in slikopleskarskih storitev. Naša ponudba suhomontažnih storitev obsega izdelavo sten, stropov, napuščev, podov, obdelavo mansard in kopalnic, vpihovanje izolacije iz celuloznih in lesnih kosmičev ter vgradnjo oken in drsnih vrat.
Montaža - tipi-top.si


MontažaMontaža-2022-01-13-02-34-53.png

Montaža

MONTAŽA JEŽEK PODJETJE ZA MONTAŽO IN INŽENIRING D.O.O. - Delujemo na področju: obalno-kraška, goriška, primorsko-notranjska, podravska, savinjska, zasavska, jugovzhodna, gorenjska, koroška, osrednjeslovenska, posavska, pomurska SlovenijaPodjetje Montaža Ježek d.o.o. je specializirano za izvedbo suhomontažnih in slikopleskarskih storitev. Naša ponudba suhomontažnih storitev obsega izdelavo sten, stropov, napuščev, podov, obdelavo mansard in kopalnic, vpihovanje izolacije iz celuloznih in lesnih kosmičev ter vgradnjo oken in drsnih vrat. Pri delu uporabljamo kakovostne materiale priznanih blagovnih znamk kot so Knauf, Rigips, Armstrong, Fermacell, Climatizer Plus, Thermocell, Tervol, Ursa, Velux, Logo...Na podlagi dolgoletnih izkušenj, zagotavljamo poleg kakovosti, tudi izvedbo storitve v dogovorjenem času in v okviru načrtovanih stroškov. Zavedamo se, da dobrega mojstra odlikuje poleg kakovostno opravljene storitve, tudi profesionalen odnos do investitorja. Zato smo zanesljivi, vedno dosegljivi za komunikacijo in ne dajemo velikih obljub, če-le te niso realne. Ogled objekta, izdelavo (pisne) ponudbe in svetovanje našega vodilnega osebja zagotovimo v najkrajšem možnem času.


Montaža

Montaža

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Montaža | MONTAŽA JEŽEK PODJETJE ZA MONTAŽO IN INŽENIRING D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Montaža | MONTAŽA JEŽEK PODJETJE ZA MONTAŽO IN INŽENIRING D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.