Mizarstvo | Mizarstvo Peternelj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


V sodelovanju s projektanti in arhitekti, ki sledijo modnim trendom, posvečajo pozornost estetski dovršenosti, funkcionalnosti in udobju in hkrati prisluhnejo tudi vašim željam.
O kvaliteti izdelanega pohištva iz najboljših materialov in brezčasnih oblik priča stoletna tradicija našega podjetja.
Mizarstvo - tipi-top.si


MizarstvoMizarstvo-2022-01-13-12-21-44.png

Mizarstvo

Mizarstvo Peternelj d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, podravska, osrednjeslovenska, savinjska, pomurska, posavska, koroška, goriška, gorenjska, jugovzhodna SlovenijaV sodelovanju s projektanti in arhitekti, ki sledijo modnim trendom, posvečajo pozornost estetski dovršenosti, funkcionalnosti in udobju in hkrati prisluhnejo tudi vašim željam.
O kvaliteti izdelanega pohištva iz najboljših materialov in brezčasnih oblik priča stoletna tradicija našega podjetja.

Smo družinsko podjetje, ki se že več kot 100 let ukvarja z mizarsko dejavnostjo. Izključno po naročilu izdelujemo notranjo opremo in notranja vrata.


Mizarstvo

Mizarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Mizarstvo | Mizarstvo Peternelj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Mizarstvo | Mizarstvo Peternelj d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.