Mizarstvo | Mizarstvo Marko Urbanija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


POHIŠTVO ZA DOM
Nudimo celovito storitev izdelave opreme za dom: Svetovanje, Izdelava idejnih predlogov, skic, Izdelava in montaža pohištva. Sledimo sodobnim trendom v opremljanju.
Mizarstvo - tipi-top.si


MizarstvoMizarstvo-2022-01-12-10-12-11.png

Mizarstvo

Mizarstvo Marko Urbanija d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, savinjska, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, zasavska, jugovzhodna, obalno-kraška, podravska, goriška, posavska, gorenjska, koroška SlovenijaPOHIŠTVO ZA DOM
Nudimo celovito storitev izdelave opreme za dom: Svetovanje, Izdelava idejnih predlogov, skic, Izdelava in montaža pohištva. Sledimo sodobnim trendom v opremljanju. Uporabljamo vrhunske sodobne materiale, od lesa, kovine, stekla, usnja… Sodobno opremljena proizvodnja in strokoven kader nam omogočata izdelavo vrhunskih izdelkov.

KUHINJSKI PULTI LAMINAT

Delovni pulti iz laminata – ultrapasa so najpogostejša in idealna rešitev za kuhinje in številna druga področja moderne notranje opreme. Uporabljajo se povsod, kjer estetika zavoljo najvišjih zahtev glede obremenitve in trdoživosti ne sme trpeti. Pulti iz laminata ponujajo največjo izbiro barv in vzorcev od imitacije lesa ali kamna do najrazličnejših fantazijskih vzorcev. Običajna debelina pulta je 4 cm, pri nas pa boste dobili tudi debeline 3, 4, 5 ali 6 cm. Robovi so lahko ostri ali zaobljeni – brezšivni prehod s površine na rob. Prav tako je širina pri nas izdelanega pulta poljubna (standardna širina pri ostalih ponudnikih je 60 cm). Prilagojeno potrebam lahko ponudimo tudi stensko zaključno letev s površino iz laminata, ki je barvno usklajena s pultom. Ob vsem tem pa si lahko tu ustvarite svojo lastno barvno usklajeno kuhinjo in domišljiji pustite prosto pot.

MIZE
Ker je miza osrednji element v kuhinji ali jedilnici, prav tako pa je kot pohištveni element nepogrešljiv, je pomembno, da očara na prvi pogled in je hkrati univerzalno uporabna. Pomembna je funkcionalnost mize, zato po naročilu izdelamo okrogle, ovalne ali trendovske kubusne oblike z možnostjo povečanja površine.


Mizarstvo

Mizarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Mizarstvo | Mizarstvo Marko Urbanija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Mizarstvo | Mizarstvo Marko Urbanija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.