Mizarstvo | Mizarstvo Kos Bojan s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Mizarstvo Kos Bojan s.p.
Mizarstvo - tipi-top.si


MizarstvoMizarstvo-2022-01-13-12-15-55.jpg

Mizarstvo

Mizarstvo Kos Bojan s.p. - Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna, pomurska, zasavska, podravska, koroška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, gorenjska, goriška, osrednjeslovenska, savinjska SlovenijaMizarstvo Kos Bojan s.p., je družinsko-proizvodno podjetje, usmerjeno v izdelavo pohištva in notranje opreme. Skozi pretekla leta smo si ustvarili, že kar nekaj zgodovine in uspešno izvedenih projektov. Za prihodnost pa skrbi že 3. generacija s prevzemanjem vajeti podjetja.

Vsaka izmed generacij skrbi za povečevanje in modernizacijo proizvodnje. V letu 2021 smo s pomočjo sofinanciranja Evropske unije in Republike Slovenije (EKP 2014–2020) kupili novo formatno žago Felder Format 4 Kappa 80.32.32 EDITION in konzolno dvigalo za plošče proizvajalca Elephant. Z nakupom smo pospešili komunikacijo med pisarno in delavnico, zmanjšali možnost napak, zmanjšali vpliv na okolje (porabo energije in količino ostankov) ter zmanjšali tveganje za nastanek poškodb in bolezni pri zaposlenih.

Izdelava pohištva je dandanes kombinacija obrtniških spretnosti in najsodobnejših tehnoloških znanj, nič pa ne gre brez najkvalitetnejših materialov. Če ste naš naročnik ali arhitekt, se vam ni treba ukvarjati z detajli. Mi bomo poskrbeli, da bomo vaše ideje prenesli v tehnično dovršene zapise. Le-te pa v čudovito pohištvo, ki bo zelo funkcionalno, ustrezalo bo vašemu prostoru po merah in kvaliteti. Kadar je to potrebno, pripravimo tudi vzorec površinske obdelave. S pomočjo sodobne CAD-CAM tehnologije lahko podatke iz priprave posredujemo direktno na stroje.

Naše prednosti so:
da nudimo tehnično podporo oblikovalcem in arhitektom;
da sodelujemo z oblikovalci in arhitekti, ki sledijo modnim trendom, so zahtevni pri vrhunski obdelavi, funkcionalnosti, prisluhnejo pa tudi vašim potrebam in željam;
da o vrhunski kvaliteti izdelave zdaj govori že dolgoletna tradicija;
da bi zagotavljali hiter odzivni čas in visok nivo kvalitete smo v podjetju zgradili sistem, tako v proizvodnji , kot v vodenju;
da skrbno pazimo na to, da je vsak posamezen projekt izdelan v dogovorjenem roku;
da gradimo odnose na dolgi rok, tako z našimi večjimi naročniki, kot tudi privatnimi naročniki, ki se radi vračajo k nam vedno znova.


Mizarstvo

Mizarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Mizarstvo | Mizarstvo Kos Bojan s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Mizarstvo | Mizarstvo Kos Bojan s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.