Mizarstvo Iskra | MIZARSTVO DAVID ISKRA S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Smo podjetje z 25-letno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju opremljanja prostorov. Za vas izdelujemo notranjo opremo po naročilu.
Mizarstvo Iskra - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Mizarstvo IskraMizarstvo-Iskra-2021-10-10-06-12-10.jpg

Mizarstvo Iskra

MIZARSTVO DAVID ISKRA S.P. - Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaSmo podjetje z 25-letno tradicijo in bogatimi izkušnjami na področju opremljanja prostorov. Za vas izdelujemo notranjo opremo po naročilu.

Naš cilj je izdelati kakovostno pohištvo. Pri tem vam nudimo celovito storitev od ideje in svetovanja do izdelave in montaže. Proizvodnja poteka v sodobno opremljeni delavnici in na sodobnem CNC krmiljenem stroju. Pri tem uporabljamo najkakovostnejše materiale in okovje priznanih proizvajalcev.

Naše izdelke si lahko ogledate v galeriji. Za kakršnokoli informacijo ali svetovanje nas kontaktirajte na e-mail ali preko telefona.

V naši delavnici nastajajo izdelki iz lesa izpod spretnih rok starih mizarskih mojstrov ob pomoči sodobne tehnologije.

Mizarstvo Iskra - mizarstvo-iskra.siMizarstvo IskraVse storitve Mizarstva Iskra so narejene:

kvalitetno
hitro
natančno
cenovno ugodno
Če si želite modernega po meri izdelanega pohištva, potem je podjetje Mizarstvo Iskra pravi partner za vas!


Mizarstvo Iskra

Mizarstvo Iskra

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Mizarstvo Iskra | MIZARSTVO DAVID ISKRA S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Mizarstvo Iskra | MIZARSTVO DAVID ISKRA S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386