Masaže in terapije | PONUDBA tipi-top.si


Sprostitev in odmor od napornega ritma
Namenjena je ljudem, ki potrebujejo sprostitev in odmor od napornega in stresnega ritma življenja. Relaksacijska masaža telesa traja 90 minut, pri čemer se masira celotno telo (obraz, roke, noge, hrbet in prsni koš).
Masaže in terapije - tipi-top.si


Masaže in terapijeMasaže-in-terapije-2022-01-12-12-50-02.png

Masaže in terapije

- Delujemo na področju: savinjska SlovenijaSprostitev in odmor od napornega ritma
Namenjena je ljudem, ki potrebujejo sprostitev in odmor od napornega in stresnega ritma življenja. Relaksacijska masaža telesa traja 90 minut, pri čemer se masira celotno telo (obraz, roke, noge, hrbet in prsni koš). Uporabljajo se manualne tehnike gladenja, gnetenja in tresenja.

Poudarek je na tehnikah gladenja, kjer se uporabljajo tako blazinice prstov, dlani kot tudi celotne podlahti. Izvajajo se dolgi in počasni gibi. Takšna masaža vpliva tako na umirjanje somatskega kot tudi vegetativnega živčevja, na izboljšanje krvnega in limfnega obtoka ter zmanjšuje mišično napetost. Pozitivno vpliva tudi na delovanje hormonskih žlez ter ugodno deluje na nego kože.

Lajša bolečine, glavobole in mravlinčenje
Namenjena je tistim, ki imajo bolečine v hrbtu (vrat, križ), glavobole in mravljinčenja po udih. Pri terapevtski masaži se uporablja poleg vseh tehnik klasične – relaksacijske masaže še specifične globoke prijeme, pritiske ter tehnike akupresure. Izbira tehnik v terapevtski masaži poteka glede na potrebe.
Značilno za to vrsto masaže je, da se posvetimo delu telesa, kjer se pojavljajo težave. Posvetimo pa se tudi delom, ki posredno vplivajo na težave. Za trajnejše rezultate je praviloma potrebnih več terapij v določenem časovnem zaporedju. Navadno namen te masaže ni sprostitev in relaksacija, temveč odprava težav. Terapevtska masaža traja ponavadi 30 minut, lahko pa tudi 60 minut.

Pri večjih fizičnih obremenitvah telesa
Namenjena je športnikom in rekreativcem, pri katerih prihaja do večjih fizičnih obremenitev telesa. Pri športni masaži telesa se navadno masira predvsem tiste dele telesa, ki so pri športniku, oziroma masirancu, najbolj obremenjeni. Lahko pa se izvede tudi masažo celega telesa. Takšna masaža traja od 30 do 90 minut.

Uporabljajo se tehnike gladenja, gnetenja, tresenja in udarjanja, izvajajo pa se tudi določena raztezanja. Poudarek je na tehnikah gnetenja. Masaža je bolj dinamična in pritisk močnejši. Na začetku masiranca ogrejemo z gladenjem, nato izvajamo gnetenja in udarjanja tako, da se pospeši krvni pretok ter da se zmanjša mišični tonus. Posledica je pospešena regeneracija, saj v mišico prihaja sveža kri. Na koncu športnika sprostimo z dolgimi in počasnimi gibi gladenja. Namen športne masaže je v glavnem, pospeševanje regeneracije po napornih treningih in tako tudi preventiva pred poškodbami.


Masaže in terapije

Masaže in terapije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Masaže in terapije | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Masaže in terapije | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.