Masaže | PONUDBA tipi-top.si


Relax masaža oziroma antistresna masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom na vratu in zgornjemu delu hrbta, saj se tu največkrat kažejo posledice stresa v obliki napetosti. Nekoliko več kot pri klasični masaži masiramo tudi dlani in stopala.
Masaže - tipi-top.si


MasažeMasaže-2022-01-12-01-04-54.png

Masaže

- Delujemo na področju: gorenjska SlovenijaRelax masaža oziroma antistresna masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom na vratu in zgornjemu delu hrbta, saj se tu največkrat kažejo posledice stresa v obliki napetosti. Nekoliko več kot pri klasični masaži masiramo tudi dlani in stopala. Masažni prijemi so bolj nežni vendar vseeno dovolj močni, da vzbudijo popolno relaksacijo telesa.

Masaža se izvaja z aromatičnim masažnim oljem sivke, ki še posebej blagodejno vpliva na stres. Eterično olje sivke je namreč naravni antibiotik, antidepresiv in pomirjevalo. Pomaga pri živčni in psihični preobremenjenosti, razdražljivosti, nespečnosti, živčnih boleznih itd.

Masaža je primerna tudi za nosečnice. Pri masaži hrbta nosečnica leži na boku ali sedi.

Klasična / švedska masaža celega telesa zajema masažo hrbta, spodnjih okončin in podplatov, zgornjih okončin in dlani ter prsni koš. Masažni prijemi so dokaj močni vendar popolnoma neboleči in sproščujoči.

Izbirate lahko med delno masažo hrbta ali masažo celega telesa. Pred začetkom masaže se uležete na trebuh ali hrbet. Med masažo ste ves čas pokriti z veliko brisačo. Odkrijem le del telesa, ki ga masiram.

Delne masaže telesa izvajam na telesnih delih kot je vrat, hrbet, noge…

Športna masaža je namenjena vsem športnikom in rekreativcem. Prijemi pri masaži so močni in imajo namen razbremeniti in regenerirati mišice. Lahko izbirate med športno masažo celega telesa, ki je namenjena predvsem sprostitvi in razbremenitvi mišic nekaj dni pred ali po fizičnim naporom (npr.tekmo, nastopom) .

Delna športna masaža se osredotoča na dele telesa po fizičnem naporu (npr. tekmo, nastopom), ki potrebuje razbremenitev.


Masaže

Masaže

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Masaže | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Masaže | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.