Marketing | Topis Mojca Babuder s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Facebook je trenutno eno izmed najmočnejših orodij spletne komunikacije. Podatki kažejo, da je na mesec aktivnih 800.
Marketing - tipi-top.si


MarketingMarketing-2022-01-12-10-46-42.png

Marketing

Topis Mojca Babuder s.p. - Delujemo na področju: zasavska, primorsko-notranjska, podravska, obalno-kraška, jugovzhodna, pomurska, gorenjska, posavska, osrednjeslovenska, goriška, koroška, savinjska SlovenijaFacebook je trenutno eno izmed najmočnejših orodij spletne komunikacije. Podatki kažejo, da je na mesec aktivnih 800.000 – 900.000 Slovencev. Glede na te podatke in potencial, je uporaba tega socialnega omrežja nezanemarljiva. Facebook je enostavno prevelik, da bi ga ignorirali!

V zadnjih letih izvajanja delavnic me najbolj žalosti opažanje, kako težko si podjetniki vzamemo čas za obisk delavnic, seminarjev in predavanj. Enostavno nikoli niso dovolj blizu ali dovolj poceni ????.

Je tudi z vami tako?

Od nas se zahteva, da vemo in znamo skoraj popolnoma vse. Poleg tega smo naučeni in vzgojeni, daa za vse poskrbimo sami in se naučimo prav vsega, kar zadeva naš posel…od računovodstva, do marketinga, prodaje, proizvodnje, itd,…

Potem so pa tukaj še izobraževanja, za katera si le vzamemo čas, vendar je vsebina popolnoma ohlapna, neuporabna in so v glavnem podlaga za nadaljni »up-sell« drugih programov. Pomeni, da dobiš nekakšno vsebino, vendar več kot polovico časa poslušamo, da bi le nujno potrebovali program, ki je nadgradnja temu, saj drugače ne bomo napredovali, dovolj učinkoviti, samozadostni,…


Marketing

Marketing

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Marketing | Topis Mojca Babuder s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Marketing | Topis Mojca Babuder s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.