Marketing | Red Orbit d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Optimizacija spletnih strani je eden od ključnih elementov uspešne strategije digitalnega marketinga in ponuja rešitev za vse te težave.

Gre za kanal, ki nam je v veliko pomoč pri gradnji preference in pospeševanju nakupa.
Marketing - tipi-top.si


MarketingMarketing-2022-01-12-10-54-04.png

Marketing

Red Orbit d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, obalno-kraška, posavska, podravska, goriška, savinjska, koroška, pomurska, osrednjeslovenska, zasavska, gorenjska, primorsko-notranjska SlovenijaOptimizacija spletnih strani je eden od ključnih elementov uspešne strategije digitalnega marketinga in ponuja rešitev za vse te težave.

Gre za kanal, ki nam je v veliko pomoč pri gradnji preference in pospeševanju nakupa. Z malo ustvarjalnosti lahko optimizacijo spletnih strani vključimo v prav vsak korak procesa odločanja potrošnikov – od gradnje zavedanja o blagovni znamki do nakupa in ne nazadnje vzpostavitve lojalnosti.

Kaj bomo z dobro zastavljeno SEO optimizacijo pridobili?

Povečanje relevantnega obiska
Z optimizacijo spletne strani poskrbimo, da uporabnikom ponudite to, kar iščejo, v trenutku, ko to iščejo. Čeprav se to sliši kot nekaj samoumevnega, je odgovor na vprašanje, ali bodo uporabniki res našli vašo stran, ko iščejo vaše produkte, precej bolj zapleten. Morda pa se pojavljate med rezultati za povsem nepomembna iskanja. Ali veste, za katere ključne besede se pojavljate in ali so to prave ključne besede za vaš posel? Visok delež organskih obiskov ne pomeni nujno tudi, da na stran dobivate relevantne uporabnike.

Dolgoročni rezultati in prihranek
Pridobitev najvišjih položajev na Googlu ni enostavna naloga, vendar ko ste enkrat tam, jih lahko vzdržujete z zelo malo napora in nepričakovanih dodatnih stroškov, kot je to pri oglaševanju. Za razliko od oglaševanja, SEO ne prinaša instant rezultatov, poskrbi pa, da so ti rezultati še dolgo vidni. Samo z aktivno SEO strategijo lahko zagotovite, da je promet, ki ga dobite na svojo spletno stran, relevanten za doseganje vaših poslovnih ciljev. In dolgoročno prihranite denar, ki ga sicer vlagate v oglaševanje.

Povečanje prodaje
Organsko pridobljeni uporabniki so tisti, ki vas sami najdejo, ko potrebujejo vaše storitve ali izdelke. S SEO optimizacijo poskrbimo, da ste med prvimi organskimi rezultati vi in ne vaša konkurenca. Pomemben podatek pa je, da so ti uporabniki tudi najbolj zapravljivi. Organski obiskovalci imajo namreč najvišjo vrednost naročila in v povprečju predstavljajo skoraj 48 % deleža prihodkov spletnih trgovin.

Gradnja zaupanja v znamko
S skrbno pripravljeno SEO vsebinsko strategijo bomo poskrbeli, da bodo vaše stranke pri vas dobile vse informacije, ki jih potrebujejo od začetnega poizvedovanja, do nakupa in tudi po nakupu. Na tak način se poleg spletne strani in trgovine gradi tudi avtoriteta vaše znamke in zaupanje uporabnikov, kar poskrbi za resnično dolgoročne učinke in gradnjo odnosa z vašimi kupci.


Marketing

Marketing

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Marketing | Red Orbit d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Marketing | Red Orbit d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.