Marketing | Acenta d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Digitalni marketing za povečevanje vaših prihodkov
Digitalni marketing je lahko zelo obsežen, ker pokriva zelo veliko področij. To dobro razumemo, zato naši strokovnjaki za digitalni marketing prevzamejo toliko bremena, kot to ustreza vam.








Marketing - tipi-top.si






MarketingMarketing-2022-01-12-11-03-59.jpg

Marketing

Acenta d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, goriška, podravska, koroška, jugovzhodna, gorenjska, zasavska, savinjska, primorsko-notranjska, pomurska, posavska, osrednjeslovenska Slovenija



Digitalni marketing za povečevanje vaših prihodkov
Digitalni marketing je lahko zelo obsežen, ker pokriva zelo veliko področij. To dobro razumemo, zato naši strokovnjaki za digitalni marketing prevzamejo toliko bremena, kot to ustreza vam.

Digitalni marketing je trženje, ki poteka preko različnih digitalnih kanalov (družabna omrežja, spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije, e-pošta, iskalniki ali kateri nov digitalni kanal). Digitalni marketing se uporablja za promocijo izdelkov ali storitev.

Digitalni marketing je za razliko od ostalih oblik trženja, vedno bolj zanimiv večjemu številu ponudnikov zato, ker je med vsemi trženjski kanali, najbolj merljiv, posledično pa ga je mogoče maksimalno optimizirati zato, da je učinkovit. Pri vseh ostalih kanalih trženja, ne vemo točno ali je oglaševanje učinkovito ali ne.

Kakšno sodelovanje iz digitalnega marketinga omogočamo?
Nekatera podjetja nam želijo predati ključe svoje spletne strani in nam prepustiti celoten digitalni marketing. Druga imajo svojo interno ekipo in nas potrebujejo samo za zagotavljanje določenih storitev; tretja se odločajo glede na svoje zmožnosti, potrebe in cilje.

Naši strokovnjaki pokrivajo širok spekter storitev digitalnega marketinga – od popolnoma integrirane izdelave spletnih strani do povečanja prometa s pomočjo SEO, vsebinskega marketinga, PPC oglaševanja na iskalnikih in družbenih medijih ter socialnega marketinga.
Na projekt gledamo s širše perspektive in spremljamo, kaj se mora zgoditi, da povečamo tisto, kar je pomembno – prodajo –; in od tam identificiramo tržne poti, ki bodo za vas najučinkovitejše.

Poiskali bomo najboljše načine in pozorno spremljali vašo kampanjo, da bomo svoj čas (in vaš denar) vložili na mesta, ki ustvarjajo najboljše rezultate.

S katerimi podjetji sodelujemo?

Acenta sodeluje z različnimi podjetji – od zagonskih podjetij, ki na spletu na novo pojavljajo, do podjetij z uveljavljeno spletno prisotnostjo, ki želijo, da njihove rezultate na izbranem kanalu čim bolj povečamo. Naše stranke ne odlikuje toliko njihova trenutna velikost, temveč predvsem njihova ambicija. Naši digitalni marketinški paketi se ujemajo s tovrstnimi ambicijami različnih velikosti in so prilagojeni vašemu poslovanju in ciljem.

Torej ne glede na to, ali ste lačno zagonsko podjetje, ki želi ustvariti tiste najpomembnejše prve prodaje, ali podjetje z e-trgovino, ki želi povečati prodajo na nacionalni ravni, ali blagovna znamka, ki želi globalno prepoznavnost, bomo ustvarili in izdelali načrt, ki bo ciljal na iste cilje, ki so vam pomembni.

Sedež podjetja Acenta je v Radovljici, vendar delamo stoodstotno na daljavo, saj nas to naredi produktivnejše in vodi do boljše kakovosti življenja, kar se odraža pri našem delu. Naše stranke imajo sedež povsod in so na splošno zelo zaposlene, zato se učinkovita srečanja izvajajo prek telefonskih in video klicev. Za tiste, ki se raje srečujete iz oči v oči, z veseljem organiziramo sestanek v naši ali v vaši pisarni.


Marketing

Marketing

TIMESTAMP





S klikom na povpraševanje do ponudbe!




PONUDNIKI




Marketing | Acenta d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Marketing | Acenta d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.