MONTAŽNE HIŠE | Norgeshus d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Ponudba tipskih montažnih hiš za vsak okus. Tloris, velikost, zunanji izgled, okna in podrobnosti se prilagodijo glede na želje investitorja.
MONTAŽNE HIŠE - tipi-top.si


MONTAŽNE HIŠEMONTAŽNE-HIŠE-2022-01-13-08-35-33.png

MONTAŽNE HIŠE

Norgeshus d.o.o. - Delujemo na področju: goriška, osrednjeslovenska, pomurska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, podravska, koroška, gorenjska, posavska, jugovzhodna, zasavska, savinjska SlovenijaPonudba tipskih montažnih hiš za vsak okus. Tloris, velikost, zunanji izgled, okna in podrobnosti se prilagodijo glede na želje investitorja.

Nizkoenergijska montažna hiša
Montažna hiša Norgeshus je nizkoenergijska, s toplotno prehodnostjo U = 0,13 W (m2K), ki jo dosežemo pri izvedbi s klasično ali z leseno prezračevano fasado. Skupno je predvidene 29cm izolacije, debelina zunanje stene 34cm s klasično fasado in 38cm z leseno prezračevano fasado. Vgrajeno stavbno pohištvo ustreza tako nizkoenergijskim, kot tudi skoraj nič energijskim normativom. Streha oz. podstrešje je izolirano s 30cm slojem izolacije. Vsem investitorjem predlagamo tudi odločitev za JubHome Base sistem izolacije temeljne plošče, ki je certificiran sistem za skoraj nič energijske hiše.

PORABA ZA OGREVANJE
Z navedenimi nizkoenergijskimi specifikacijami dosežemo 2-2,5L hišo, kar pomeni, da na letni ravni za ogrevanje, brez ogrevanja sanitarne vode, porabimo 2-2,5L kurilnega olja na m2 bivalne površine. Kurilno olje se uporablja le kot enota za mero, v naše nizkoenergijske hiše vgrajujemo sistem ogrevanja s toplotno črpalko, pečjo na pelete ali izberemo drug sodoben sistem ogrevanja po želji investitorja.

SKORAJ NIČ ENERGIJSKA HIŠA
Z željo investitorja po skoraj nič energijski izvedbi hiše in toplotni prehodnosti U= 0,10 W (m2K), le to dosežemo z dodatno izolacijo 6cm na zunanji strani.


MONTAŽNE HIŠE

MONTAŽNE HIŠE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
MONTAŽNE HIŠE | Norgeshus d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - MONTAŽNE HIŠE | Norgeshus d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.