MONTAŽNE HIŠE | Jelovica hiše d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Montažne hiše Classic

Montažne hiše Classic so zasnovane kot družinske hiše, ki se lahko umestijo v večino okolij. Lesene hiše odlikuje energijska varčnost in udobje bivanja.
MONTAŽNE HIŠE - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
MONTAŽNE HIŠEMONTAŽNE-HIŠE-2021-12-05-12-16-50.png

MONTAŽNE HIŠE

Jelovica hiše d.o.o. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, gorenjska, savinjska, osrednjeslovenska, zasavska, koroška, obalno-kraška, jugovzhodna, pomurska, podravska, goriška, posavska SlovenijaMontažne hiše Classic

Montažne hiše Classic so zasnovane kot družinske hiše, ki se lahko umestijo v večino okolij. Lesene hiše odlikuje energijska varčnost in udobje bivanja. Načrti hiš obsegajo bogat izbor arhitekturnih oblik, barv in postavitev notranjih prostorov. Cene montažnih hiš Classic so zaradi racionaliziranja prostora in stroškov zelo ugodne. Tipske hiše odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Obenem pa z izborom tipske montažne hiše prihranite tudi čas.

Montažne hiše Cube

Moderne hiše Cube izstopajo s svežino oblikovanja ravnih modernističnih linij, ki se iz zunanjosti hiše nadaljujejo v notranjost. Velike steklene površine, funkcionalna razporeditev prostorov ter uporaba naravnih materialov so tiste kvalitete, ki leseno hišo naredijo prijetno za bivanje ob nizkih stroških vzdrževanja.Energijsko varčne hiše Cube se lahko zasnujejo tudi kot pasivne hiše.

Montažne hiše Trend

Montažne hiše Trend so razgibana arhitekturna igra klasičnih oblik z modernimi. Lesene hiše Trend z dvokapno streho brez napuščev se odlično stapljajo z večino slovenskega in tudi evropskega okolja. Načrti hiš so zasnovani z idejo racionalnega in dinamičnega načina življenja. Uporaba naravnih materialov pri gradnji hiše prispeva k zdravemu in udobnemu bivanju. Lesena hiša Trend očara z ravnovesjem med klasično dvokapno hišo in moderno hišo ravnih linij. Cene montažnih hiš Trend so zaradi racionaliziranja prostora in stroškov zelo ugodne. Tipske hiše odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno.


MONTAŽNE HIŠE

MONTAŽNE HIŠE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
MONTAŽNE HIŠE | Jelovica hiše d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - MONTAŽNE HIŠE | Jelovica hiše d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.