MARKETING | Studio Marketing Ljubljana, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si


Oglaševanje
Imamo najbogatejše izkušnje pri snovanju in izvedbi tržno-komunikacijskih aktivnostih za blagovne znamke v t. i.
MARKETING - tipi-top.si


MARKETINGMARKETING-2022-01-12-10-50-12.png

MARKETING

Studio Marketing Ljubljana, d. o. o. - Delujemo na področju: posavska, obalno-kraška, pomurska, zasavska, gorenjska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, goriška, koroška, savinjska, osrednjeslovenska, podravska SlovenijaOglaševanje
Imamo najbogatejše izkušnje pri snovanju in izvedbi tržno-komunikacijskih aktivnostih za blagovne znamke v t. i. klasičnih medijih, kot so TV oglasi, radijski oglasi, tiskani oglasi in oglasi na zunanjih velikih in malih površinah. Smo inovativni in prilagodljivi. Vedno najdemo pravo rešitev za naročnika; zavedamo se, da morajo marketinške aktivnosti dati otipljive rezultate.

Snujemo projekte, ki gradijo in ustvarjajo močne in prepoznavne blagovne znamke.

Digitalno komuniciranje
Snovanje in izvedba kreativnih rešitev za vse digitalne medije (spletne pasice in vse ostale oblike spletnih oglasov)
Strateško načrtovanje in upravljanje tržno-komunikacijskih aktivnosti v družabnih omrežjih
Viralni marketing
Mobilni marketing
Snovanje in izvedba facebook in drugih spletnih aplikacij
Snovanje, oblikovanje in izvedba spletnih mest
Sodobna družba se neprestano sooča z novimi tehnologijami, ki ustvarjajo nove kanale komuniciranja s ciljnimi javnostmi. Nova komunikacijska orodja omogočajo zelo natančno ciljanje obstoječih in potencialnih kupcev, ki jih želimo nagovoriti in vplesti v našo zgodbo.

Digitalni mediji so med seboj vse bolj povezani, enako velja za mobilne in spletne aplikacije. Sodobne tehnologije vplivajo na vsakodnevno življenje potrošnikov, ki so sedaj dosegljivi praktično povsod in ves čas. Spremenil se je tudi odnos potrošnika do tradicionalnih medijev, ki se vse bolj pogosto spremljajo na digitalnih platformah ali sočasno v digitalni obliki. Oglaševanje se je moralo temu prilagoditi.


MARKETING

MARKETING

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
MARKETING | Studio Marketing Ljubljana, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - MARKETING | Studio Marketing Ljubljana, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.