MARKETING SVETOVANJE | PONUDBA tipi-top.si


Praksa te naredi dobrega. Naj bo, jaz se raje držim pravila “dobra praksa te naredi odličnega“.
MARKETING SVETOVANJE - tipi-top.si


MARKETING SVETOVANJEMARKETING-SVETOVANJE-2021-12-03-09-45-51.png

MARKETING SVETOVANJE

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, savinjska, podravska, koroška, pomurska, obalno-kraška, zasavska, posavska, goriška, primorsko-notranjska, jugovzhodna, gorenjska SlovenijaPraksa te naredi dobrega. Naj bo, jaz se raje držim pravila “dobra praksa te naredi odličnega“. No, moja praksa se je začela že zelo zgodaj in sicer tam nekje okrog 5 leta starosti, ko sem na igrišču pričel svojo kariero s prodajo avtomobilčkov, ki so mi jih starši kupili. V to sem bil prisiljen, saj sem si želel drugo igračo, za katero pa takrat ni bilo denarja. V enem popoldnevu je prodaja uspela, brez kakršegakoli znanja, priprav, oglaševanja, izdelane celostne grafične podobe, analiz tržišča itd itd. Vse kar sem imel je bila vizija (nova igrača) in strast (prodaja) ter seveda tisto iskrico v očeh. In s svojim delom, želim, da tudi vi najdete tisto iskrico, tisto strast, zaradi katere ste sploh pričeli razmišljati o poslu.

Veliko ljudi slišim, da se tolažijo za njihove neuspehe z obrazložitvijo, da nimajo prave izobrazbe, hkrati pa se ne zavedajo, da je na zavodu za zaposlovanje prijavljenih ogromno ljudi, ki imajo vrhunsko izobrazbo. V poslu se ni potrebno zanašati na izobrazbo niti na suhoparno literaturo, niti na čudežne seminarje, ki pospešijo rast podjetja. Seveda vse to deluje, vendar je vseh informacij preprosto preveč, zaradi tega pa vas vse skupaj samo zmede. V poslu se je včasih najboljše zanašati na preprosto človeško logiko, malo psihologije in kakšno dobro idejo ter veliko aktivnosti na področju prodaje.

Torej kako postopati, kako se oglaševati, kako narediti naslednji korak, če denarja ni ? To je moje delo.


MARKETING SVETOVANJE

MARKETING SVETOVANJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
MARKETING SVETOVANJE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - MARKETING SVETOVANJE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386