MANJŠA GRADBENA DELA | Timotej Medved s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Urejanje poti s sekanci, prodniki in lubjem. Polaganje robnikov, granitnih kock, pranih plošč, lesenih, betonskih in PVC tlakovcev.
MANJŠA GRADBENA DELA - tipi-top.si


MANJŠA GRADBENA DELAMANJŠA-GRADBENA-DELA-2021-08-25-03-03-12.jpg

MANJŠA GRADBENA DELA

Timotej Medved s.p. - Delujemo na področju: zasavska, savinjska SlovenijaUrejanje poti s sekanci, prodniki in lubjem. Polaganje robnikov, granitnih kock, pranih plošč, lesenih, betonskih in PVC tlakovcev.


MANJŠA GRADBENA DELA

MANJŠA GRADBENA DELA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
MANJŠA GRADBENA DELA | Timotej Medved s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - MANJŠA GRADBENA DELA | Timotej Medved s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.