Lončene peči | Hrovat Jurij s.p | PONUDBA tipi-top.si


Lončene in krušne peči so že več stoletij del naše tradicije. Tako kot pred davnimi časi, jih tudi danes še vedno izdelujemo mojstri pečarji.
Lončene peči - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Lončene pečiLončene-peči-2021-04-19-05-00-23.jpg
Lončene pečiLončene-peči-2021-04-19-05-01-01.jpg

Lončene peči

Hrovat Jurij s.p - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaLončene in krušne peči so že več stoletij del naše tradicije. Tako kot pred davnimi časi, jih tudi danes še vedno izdelujemo mojstri pečarji.

Tistim najzahtevnejšim ponujamo UNIKATNE LONČENE PEČI HROVAT, kjer vsako podrobnost prilagodimo željam in zahtevam.

Za vse tiste, ki pa iščete hitro in preprosto izbiro svoje lončene peči nudimo MASIVNE LONČENE PEČI HROVAT. Prepričajo s kakovostnimi vrati, skrbno izbranim pečarskim materialom, na voljo pa so tudi številni dodatki in prilagoditve v skladu z željami naročnika. Vse modele masivnih lončenih peči Hrovat z osnovnimi lastnostmi si lahko ogledate na dnu te strani.

Če imate na voljo zelo malo prostora in potrebujete peč z nizko toplotno močjo, bo za vas idealna ponudba SISTEMSKIH PEČI HROVAT – SPH. Odlikuje jih izredno kompaktna izdelava in izredna sposobnost akumulacije toplote, to pa je idealno za nizkoenergijske objekte.

Za vse nostalgike in mojstre peke kruha in ostalih dobrot pa so na voljo tudi KRUŠNE PEČI v tradicionalni ali moderni obliki.

Lončene peči so z leti postale vrhunske ogrevalne naprave z visokim izkoristkom in prijetnim vplivom na toplotno in bivalno ugodje človeka. Kaj je lahko sploh bolj prijetno od hladnega zimskega večera, ki ga preživite ob prijetni toploti lončene peči? Lončene peči so idealna izbira za prave kurjače, ki želijo z njo ogreti bivalni prostor in bodo peč kurili redno. Ob rednem kurjenju je peč vseskozi topla in nežno greje prostor s prijetnim sevanjem. Lončene peči so lahko tradicionalne ali pa povsem moderne, saj se z uporabo modernih oblik in različnih materialov prilagajamo aktualnim arhitekturnim trendom. Včasih težko ločimo med kaminom ali pečjo, saj je edina razlika v notranjosti. Njihova največja prednost je akumulacija toplote, ki prinaša nežno toplotno sevanje še dolge ure po prenehanju gorenja. Zaradi nežnega sevanja toplote prostorov ne pregrevajo in so idealna izbira za nizkoenergijske in pasivne hiše


Lončene peči

Lončene peči

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Lončene peči | Hrovat Jurij s.p | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Lončene peči | Hrovat Jurij s.p | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386