Leseni izdelki | Mizarstva Arnež d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Svetovanje, izris, končna izvedba in montaža
Mizarstvo Arnež je družinsko podjetje z več kot sedemdesetletno tradicijo. V tem času smo pridobili bogate izkušnje in znanje, ki ga nenehno izpopolnjujemo z novimi tehnologijami in materiali.

ponudbe
Leseni izdelki - tipi-top.si


Leseni izdelkiLeseni-izdelki-2021-12-23-10-47-57.png

Leseni izdelki

Mizarstva Arnež d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, savinjska, posavska, zasavska, pomurska, koroška, gorenjska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, goriška, podravska SlovenijaSvetovanje, izris, končna izvedba in montaža
Mizarstvo Arnež je družinsko podjetje z več kot sedemdesetletno tradicijo. V tem času smo pridobili bogate izkušnje in znanje, ki ga nenehno izpopolnjujemo z novimi tehnologijami in materiali. Ukvarjamo se z izdelavo pohištva po meri in smo usmerjeni predvsem v kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Stranke nam zaupajo, saj nudimo celotno rešitev – od svetovanja, do izrisa načrta, izvedbe in montaže.

Zadovoljstvo strank je za naše podjetje na prvem mestu, zato vedno prisluhnemo vašim željam!
Vsakemu kupcu se posebej posvetimo, svetujemo in poskrbimo za kar najboljši izkoristek prostora, pomagamo vam pri izbiri ustreznega materiala in v prvi vrsti upoštevamo vaše želje in potrebe.

Za vas po naročilu izdelujemo naslednje proizvode:

oprema za stanovanja,

stopnice,

vrata s podboji,

oprema za gostinske lokale,

oprema za gostinske lokale,

pisarne,

oprema za vrtce in šole,

lesene WC deske z dolgoletno tradicijo v več kot desetih barvah, otroške WC deske za standardne školjke in školjke »DOLOMITE«, ter WC deske po naročilu.

O kakovosti izdelanega pohištva in zanesljivosti naših storitev priča dolgoletna tradicija našega podjetja.

Pridobljeni certifikati:


Naša zgodovina:
…vse se je začelo iz ljubezni do lesa…
avgust 2017
Leto 2017 Gallery
Leto 2017
ZGODOVINA
Leto 2017
Arnež Miha ml. se je po dolgoletnem vodenju odločil, da je čas za predajo podjetja v roke nekoga s svežimi idejami, tako je leta 2017 vodenje mizarstva prevzel njegov zet, Bojan Košir.

Leto 1995 Gallery
Leto 1995
ZGODOVINA
Leto 1995
Leta 1995 se je Miha Arnež upokojil in obrt prepustil tedaj že izkušenemu sinu. Miha Arnež ml. je uspešno nadaljeval tradicijo ter z enako vnemo kot njegov oče podjetje še moderniziral in uspešno vodil vse [...]

Leto 1945 Gallery
Leto 1945
ZGODOVINA
Leto 1945
Mizarstvo Arnež je družinsko podjetje z bogato tradicijo. Začetki segajo v leto 1945, ko je Miha Arnež z močno ljubeznijo do lesa in željo po ustvarjanju odprl svojo mizarsko obrt. Začel je s postavitvijo manjše [...]


Leseni izdelki

Leseni izdelki

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Leseni izdelki | Mizarstva Arnež d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Leseni izdelki | Mizarstva Arnež d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam