Lesene terase | HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

PODI ZA TERASE
Lesovi iz tropskih krajev so postali kot zunanja talna obloga trend tudi pri nas. Najpogosteje se uporabljajo za terase in balkone, okoli bazenov in jacuzzijev, za izdelavo stopnic itd.

ponudbe
Lesene terase - tipi-top.si


Lesene teraseLesene-terase-2021-03-05-10-07-17.jpg

Lesene terase

HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D.O.O. - Delujemo na področju: posavska, podravska, pomurska, jugovzhodna, koroška, zasavska, savinjska, gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaPODI ZA TERASE
Lesovi iz tropskih krajev so postali kot zunanja talna obloga trend tudi pri nas. Najpogosteje se uporabljajo za terase in balkone, okoli bazenov in jacuzzijev, za izdelavo stopnic itd. Tovrstni lesovi so gostejši, odpornejši za insekte in zunanje vplive. S časoma vsi lesovi dobijo sivkasto patino, kar lahko nekoliko ublažimo z rednim vzdrževanjem (oljenjem). Obstaja tudi nekaj evropskih vrst lesov, eden bolj znanih je sibirski macesen in pa tudi jesen ali hrast.


Lesene terase

Lesene terase

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Lesene terase | HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Lesene terase | HOTENJKA LEPILA, BARVE, PARKETI, D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam