Lektoriranje | Lektorsko-prevajalska agencija, LPI.si | PONUDBA tipi-top.si


Lektoriranje različnih besedil
V Lektorsko-prevajalski agenciji LPI.si se zavedamo, da v današnjem svetu pomenita kakovost in čas skoraj vse.
Lektoriranje - tipi-top.si


LektoriranjeLektoriranje-2022-01-11-04-46-36.png

Lektoriranje

Lektorsko-prevajalska agencija, LPI.si - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska, podravska, goriška, obalno-kraška, koroška, posavska, savinjska, zasavska, primorsko-notranjska, pomurska, jugovzhodna SlovenijaLektoriranje različnih besedil
V Lektorsko-prevajalski agenciji LPI.si se zavedamo, da v današnjem svetu pomenita kakovost in čas skoraj vse.

Zato svojim strankam zagotavljamo profesionalne, kakovostne, hitre in zanesljive storitve.

Posvetimo se vsaki stranki in ji skušamo ustreči.

Prednosti LPI.SI
– Kakovostne storitve,
– hitra odzivnost (24/7),
– prilagodljivost (upoštevamo želje stranke),
– lektura je lahko opravljena v 24 urah in
– za opravljene storitve dobite ustrezna potrdila.

Najpogostejša vprašanja strank
1. V kakšni obliki naj bo dokument?

Lektoriramo besedila vseh formatov, se pa lekture različnih formatov razlikujejo med seboj. Besedila v formatu doc(x) omogočajo neposredno urejanje s sledenjem popravkov, tako vrnemo verzijo z vidnimi popravki in čistopis. Pri večini drugih formatov omogočamo vidne popravke lektorja, ki pa jih mora nato naročnik sam vnesti v izvorni dokument.

2. Kako hitro opravite storitev?

Rok izvedbe je odvisen od zahtevnosti in obsega besedila. Vsekakor se vedno skušamo prilagoditi strankam tudi z rokom izvedbe. Lekture krajših besedil zagotavljamo v nekaj urah od potrditve naročila.

3. Kdo opravlja lektoriranje?

Ker je za nas kakovost na prvem mestu, sodelujemo le z ustrezno izobraženimi in izkušenimi lektorji, to so profesorji slovenščine in univerzitetni diplomirani slovenisti (predbolonjska izobrazba) oziroma magistri slovenščine in magistri profesorji slovenščine (bolonjska izobrazba).

Postopek naročila
– Pošljete povpraševanje na info@lpi.si,
– v najkrajšem možnem času vam pošljemo ponudbo,
– po potrditvi ponudbe takoj začnemo z lekturo,
– lektorirano gradivo v dogovorjenem roku pošljemo nazaj po elektronski pošti.

Če potrebujete lekturo v zelo kratkem času, nas pokličite na 040/128-543.

Poleg lektoriranja opravljamo tudi prevajanje vseh vrst besedil. Imamo izkušnje s prevajanjem promocijskih besedil, spletnih strani, navodil za uporabo …

Ne odlašajte in pošljite povpraševanje za lektoriranje in prevajanje že danes na info@lpi.si.


Lekture vseh vrst

Lektoriranje je strokovna veščina (pregledovanja besedila), ki jo v Sloveniji izvajajo profesorji slovenskega jezika oziroma univerzitetni diplomirani slovenisti (predbolonjska izobrazba) oziroma magistri profesorji slovenščine in magistri slovenščine. Takšna oseba, ki opravlja pregled besedila, se imenuje lektor.

Pravimo, da smo strankam prijazno podjetje. Naše stranke opravijo naročilo preko spleta, v dogovorjenem roku pa pošljemo lektorirano gradivo nazaj v dveh verzijah: v prvi so vidni popravki, druga pa je pripravljena za tisk oz. za nadaljnja opravila v zvezi z besedilom.


Lektoriranje

Lektoriranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Lektoriranje | Lektorsko-prevajalska agencija, LPI.si | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Lektoriranje | Lektorsko-prevajalska agencija, LPI.si | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.