Lektoriranje | DigitPen d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si


DigitPen ponuja lekture najvišje kakovosti. Lektoriramo različna poljudna in znanstvena besedila, preverjamo slovnično in pravopisno pravilnost, slogovno in pomensko ustreznost ter doslednosti pri uporabi terminologije.
Lektoriranje - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
LektoriranjeLektoriranje-2021-12-02-11-10-34.jpg

Lektoriranje

DigitPen d. o. o. - Delujemo na področju: goriška, osrednjeslovenska, zasavska, primorsko-notranjska, podravska, gorenjska, posavska, obalno-kraška, pomurska, koroška, savinjska, jugovzhodna SlovenijaDigitPen ponuja lekture najvišje kakovosti. Lektoriramo različna poljudna in znanstvena besedila, preverjamo slovnično in pravopisno pravilnost, slogovno in pomensko ustreznost ter doslednosti pri uporabi terminologije. Skupino sestavljajo usposobljeni lektorji (slavisti) z večletnimi izkušnjami na področju lektoriranja. Smo tudi ustvarjalci in pri lekturi težimo k celostni obravnavi besedil, ki so nam izročena v varstvo. Imamo vizijo domačnosti, prijateljskega pristopa in zaupanja.

Zakaj za lektoriranje izbrati DigitPen oziroma kaj nas postavlja pred konkurenco?

Zavedamo se, da je konkurenca na področju lektoriranja na slovenskem trgu precejšnja, zato se trudimo ugoditi strankam v največji možni meri in ponuditi kakovostne storitve lektoriranja, ki bodo presegle ponudbe konkurenčnih lektorskih agencij.


Kaj zagotavljamo:
- zagotavljamo kvalitetne, strokovne in natančne lekture besedil,
- cene naših lektur so ugodne, vendar ne na račun kvalitete,
- nudimo možnost neobveznega in informativnega izračuna cene,
- lekture besedil vrnemo v dogovorjenem roku,
- za nujne primere smo dosegljivi 24 ur na dan in čez vikend,
- med lektorji so naravni govorci in strokovnjaki na področju lektoriranja, imajo ustrezno izobrazbo in večletne izkušnje z lektoriranjem,
- za storitvami lektoriranja stojijo prijazni ljudje, ki prisluhnejo strankam in upoštevajo njihove želje in pričakovanja,
- lektorji v našem timu se nenehno izobražujejo in dopolnjujejo svoje že sedaj bogato znanje in izkušnje,
- nenehno preverjamo kvalitete lektur,
- zagotavljamo anonimnost in varovanje podatkov,
- ker nam zaupajo številne zadovoljne stranke!


Lektoriranje

Lektoriranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Lektoriranje | DigitPen d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Lektoriranje | DigitPen d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386