Lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si


Naši usposobljeni lektorji, ki so naravni govorci svojega jezika, poskrbijo za pravopisno, slovnično in slogovno brezhibnost besedila. Nudimo lektoriranje vseh vrst besedil, predvsem ga priporočamo pri besedilih, ki so namenjena za tisk (npr.
Lektoriranje - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
LektoriranjeLektoriranje-2021-12-02-11-04-27.png

Lektoriranje

- Delujemo na področju: savinjska, pomurska, podravska, obalno-kraška, koroška, jugovzhodna, zasavska, osrednjeslovenska, gorenjska, posavska, primorsko-notranjska, goriška SlovenijaNaši usposobljeni lektorji, ki so naravni govorci svojega jezika, poskrbijo za pravopisno, slovnično in slogovno brezhibnost besedila. Nudimo lektoriranje vseh vrst besedil, predvsem ga priporočamo pri besedilih, ki so namenjena za tisk (npr. revije, časopisi, letaki, brošure, navodila za uporabo ipd.). Tako boste lahko brez skrbi, da bi jezikovne napake odvrnile pozornost od sporočila, ki ga želite posredovati.

Prav tako poskrbimo, da bodo pravopisno neoporečna vaša diplomska, magistrska in doktorska dela. Ker se zavedamo, da je zaključno delo pomemben mejnik v življenju vsakega študenta, vas želimo spodbuditi in vam za lektoriranje tovrstnih besedil nudimo 20 % popusta.

Z nami lahko stopite v stik tudi, kadar se znajdete v jezikovni zagati in želite preveriti pravilnost posamezne jezikovne strukture.

Za storitev lektoriranja nam pošljite povpraševanje na info@kibord.si ali nas pokličite na telefonski številki 040 74 74 47 ali 01 620 94 31 in v najkrajšem možnem času se vam bomo posvetili.


Lektoriranje

Lektoriranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386