Lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si


Posebna ponudba
Vsi študenti, ki bodo pri nas opravili lektoriranje diplomske naloge bodo prejeli brezplačen prevod povzetka diplomske naloge v angleščino.
Stopite v kontakt z nami in se prepričajte o naši kakovosti ter si zagotovite najnižje cene prevajanja v Sloveniji: cena prevoda na stran že od 8 evrov.
Lektoriranje - tipi-top.si


LektoriranjeLektoriranje-2022-01-11-04-41-14.jpg

Lektoriranje

- Delujemo na področju: primorsko-notranjska, goriška, obalno-kraška, posavska, savinjska, gorenjska, koroška, podravska, pomurska, osrednjeslovenska, jugovzhodna, zasavska SlovenijaPosebna ponudba
Vsi študenti, ki bodo pri nas opravili lektoriranje diplomske naloge bodo prejeli brezplačen prevod povzetka diplomske naloge v angleščino.
Stopite v kontakt z nami in se prepričajte o naši kakovosti ter si zagotovite najnižje cene prevajanja v Sloveniji: cena prevoda na stran že od 8 evrov. V ceno prevoda je vključeno tudi brezplačno lektoriranje.

Popusti za študente
Poleg nizkih cen lektoriranja, vam nudimo tudi dodaten popust na lektoriranje. Ob vašem prvem naročilu lektoriranja vam nudimo do 20 % popust na ceno lektoriranja. Pri večjih naročilih lektoriranja boste deležni do 30 % popusta na skupno ceno lektoriranja.

Popolna odzivnost
Za naročilo prevoda ali naročilo lektoriranja smo vam na voljo 24 ur na dan, 365 dni v letu, brez izjeme Na vsako povpraševanje za prevod ali povpraševanje za lektoriranje odgovorimo najkasneje v 30 minutah.


Lektoriranje

Lektoriranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Lektoriranje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386