LESENE TERASE | PREHOD, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Les na terasi nam bivanje na njej naredi prijetno, ustvarja občutek stika z naravo. Še posebej, če po njej hodimo bosi, ne glede na zunanje temperature.
LESENE TERASE - tipi-top.si


LESENE TERASELESENE-TERASE-2022-01-11-05-48-02.png

LESENE TERASE

PREHOD, d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, primorsko-notranjska, podravska, savinjska, zasavska, jugovzhodna, gorenjska, goriška, koroška, pomurska, osrednjeslovenska, obalno-kraška SlovenijaLes na terasi nam bivanje na njej naredi prijetno, ustvarja občutek stika z naravo. Še posebej, če po njej hodimo bosi, ne glede na zunanje temperature. Lesena terasa daje zunanjemu bivalnemu prostoru tudi dodatno kakovost in vrednost. Lahko povezuje notranji prostor z vrtom ali predstavlja poseben del zunanje ureditve vrta. Od lesene terase pričakujemo, da bo ustrezala našim potrebam, pričakovanjem in našemu bivalnemu slogu.

Elastična pritrditev lesenih lamel omogoča enakomerne dilatacije in delovanje lesa brez deformacij.
Naravna TIKOVINA in les PADOUK edina zagotavljata najvišji nivo kakovosti.

Uporaba lesenega tlaka na terasi ima več prednosti pred ostalimi vrstami tlaka. Predvsem je to DOBRO POČUTJE ob bivanju na njej, ne glede ali je to poleti v največji vročini ali v mrazu pozimi.

Prav zaradi tega se za izvedbo lesenega tlaka na terasi, naj bo to bivalna terasa, terasa ob bazenu ali samo balkon, odloča vedno več uporabnikov.

Kakovost lesa je ključni dejavnik za trajnost in naše zadovoljstvo.
Ponudba lesa za izdelavo lesenih teras je danes zelo velika. Les na pravkar izdelani terasi je vedno lep, a pomembno je, kako bo les prestajal vremenske vplive v našem okolju v daljšem časovnem obdobju. In naše zadovoljstvo s teraso je povezano prav s tem.


LESENE TERASE

LESENE TERASE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
LESENE TERASE | PREHOD, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - LESENE TERASE | PREHOD, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.