LESENE TERASE | ABC NET d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Poglejte si, kako lepo izgledajo naše lesene terase, ko jih zmontiramo. Pri izdelavi lesenih teras uporabljamo les prvovrstne kakovosti in posvečamo posebno pozornost detajlom, tako bo vaša lesena terasa brezhibna.
LESENE TERASE - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
LESENE TERASELESENE-TERASE-2021-12-02-11-22-18.jpg

LESENE TERASE

ABC NET d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, obalno-kraška, koroška, primorsko-notranjska, zasavska, pomurska, posavska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, goriška, podravska, savinjska SlovenijaPoglejte si, kako lepo izgledajo naše lesene terase, ko jih zmontiramo. Pri izdelavi lesenih teras uporabljamo les prvovrstne kakovosti in posvečamo posebno pozornost detajlom, tako bo vaša lesena terasa brezhibna.

Več 100 zadovoljnih strank z veseljem deli z nami slike svojih lesenih teras postavljenih iz našega lesa. Oglejte si lesene terase iz različne različnih vrst lesa:
lesene terase iz lesa cumaru
lesene terase iz lesa ipe lapacho
lesene terase iz sibirskega macesna
lesene terase massaranduba
lesene terase teak
Lesene terase pripeljejo življenje v vaše bivalno okolie. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo brezplačno svetovali do najugodnejše rešitve.

Visoko kakovostne tropske drevesne vrste
Proizvodi so izdelani iz visoko kakovostnih tropskih drevesnih vrst, izredno odpornih na vremenske vplive ter glive in insekte. Poleg topline in izjemnega videza nam les iz teh drevesnih vrst nudi končni izdelek, ki je primeren za vgradnjo v zelo vlažnih in zahtevnih pogojih, tudi v obmorskih krajih. Obenem ne zahteva dodatne impregnacije ali kakršnekoli kemijske zaščite in je zaradi tega tudi ekološko primeren.


Uredba Evropske unije o lesu (EUTR)

Gozdovi sveta so pomemben naravni vir. Poleg tega, da so vir preživetja za velik del prebivalstva, prispevajo tudi k blažitvi podnebnih sprememb in varovanju okolja. Gozdovi so izrednega pomena tudi iz gospodarskega vidika.
Zaradi tega se pojavlja problem nezakonite sečnje, ki poleg tega, da negativno vpliva na gospodarstvo, vpliva tudi na okolje.
V luči tega, je bila sprejeta Uredba o lesu (EUTR), s katero Evropska unija vpliva na to, da se na evropskem trgu ne bi pojavljal les oz. leseni izdelki iz nelegalne sečnje. Podjetja, ki uvažajo les v EU, so zavezana k upoštevanju te uredbe. To pomeni, da morajo vzpostaviti sistem »potrebne skrbnosti«, kar pomeni, da morajo imeti dokumente o sledljivosti lesnih proizvodov od dobavitelja do stranke.
V ABC NET, d.o.o. od svojih dobaviteljev zahtevamo dokazila, da je bil les sekan v skladu z uredbo EUTR. S tem tudi mi prispevamo k varovanju okolja in urejenemu gospodarstvu.

Naravno odporne vrste lesa
Po določenem obdobju, zaradi oksidacije in drugih vplivov, les dobi srebrnkasto barvo. V kolikor želimo to preprečiti in ohraniti izvirno barvo drevesne vrste, les po montaži premažemo s tikovim oljem. Postopek nato periodično ponavljamo vsaj enkrat letno. Nudimo vam naravno odporne vrste lesa, ki vzdržijo tudi v naših klimatskih razmerah (pozimi -30°C, poleti +45°C). Lesovi se odlikujejo po visoki specifičnini teži.


LESENE TERASE

LESENE TERASE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
LESENE TERASE | ABC NET d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - LESENE TERASE | ABC NET d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386