LESENE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Lesena fasada je zgrajena s prezračevalnim slojem, ki fasadi omogoča dihanje – zračenje in sušenje lesa. Ustrezno zračenje preprečuje nastanek plesni in gliv na fasadi.
LESENE FASADE - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
LESENE FASADELESENE-FASADE-2021-08-06-09-44-46.jpg

LESENE FASADE

EMIL JERKOVIČ S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaLesena fasada je zgrajena s prezračevalnim slojem, ki fasadi omogoča dihanje – zračenje in sušenje lesa. Ustrezno zračenje preprečuje nastanek plesni in gliv na fasadi. Fasadne letvice montiramo horizontalno ali vertikalno z možnostjo nevidnega pritrjevanja. Najpogosteje uporabljamo macesen, sibirski macesen ter različne eksotične lesove – teak, cumaru, bankirai.


LESENE FASADE

LESENE FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
LESENE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - LESENE FASADE | EMIL JERKOVIČ S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386