LEKTORIRANJE | Alkemist, prevajalske storitve, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si

Že ena napačno postavljena vejica ali ena nepravilno naglašena beseda lahko popolnoma spremeni strukturo in pomen povedi. Še posebej ko gre za pisno komunikacijo z ljudmi iz različnih držav in kultur.

ponudbe
LEKTORIRANJE - tipi-top.si


LEKTORIRANJELEKTORIRANJE-2022-01-11-04-36-26.png

LEKTORIRANJE

Alkemist, prevajalske storitve, d. o. o. - Delujemo na področju: gorenjska, savinjska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, koroška, osrednjeslovenska, pomurska, posavska, zasavska, goriška, obalno-kraška, podravska SlovenijaŽe ena napačno postavljena vejica ali ena nepravilno naglašena beseda lahko popolnoma spremeni strukturo in pomen povedi. Še posebej ko gre za pisno komunikacijo z ljudmi iz različnih držav in kultur.
Tu stopijo v igro Alkemistovi lektorji. Ker si vaše vsebine zaslužijo posebno pozornost, bomo za vas:

popravili slovnico,

preverili črkovanje in slog vašega besedila,

poenotili ton in odpravili morebitne nejasnosti ter neskladja v besedilu.

In to ne glede na to, iz katere stroke prihajate ter katere posebne izraze in besedne zveze uporabljate.
Zaprosite za pomoč naših lektorjev.


LEKTORIRANJE

LEKTORIRANJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
LEKTORIRANJE | Alkemist, prevajalske storitve, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - LEKTORIRANJE | Alkemist, prevajalske storitve, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam