LEKTORIRANJE | PONUDBA tipi-top.si

Lektoriramo hitro, kakovostno in cenovno ugodno. Čas in cena lekture sta odvisna od zahtevnosti in obsega besedila.

ponudbe
LEKTORIRANJE - tipi-top.si


LEKTORIRANJELEKTORIRANJE-2021-12-02-11-06-31.png

LEKTORIRANJE

- Delujemo na področju: podravska, jugovzhodna, zasavska, osrednjeslovenska, posavska, savinjska, koroška, obalno-kraška, pomurska, gorenjska, goriška, primorsko-notranjska SlovenijaLektoriramo hitro, kakovostno in cenovno ugodno. Čas in cena lekture sta odvisna od zahtevnosti in obsega besedila. Zaključno delo nam pošljite v pregled pred naročilom in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja. Ne lektoriramo le zaključnih del, temveč tudi ostala besedila, kot so članki, revije, letna poročila, navodila, zborniki ...
Vaše delo lektoriramo v dogovorjenem času. Po navadi je delo opravljeno v 2 delovnih dneh, če pa se vam zelo mudi, se lahko dogovorimo za krajši čas, vendar je čas lekture odvisen od dolžine in težavnosti vaše naloge ter števila naročil.

Številni visokošolski zavodi zahtevajo podpisan obrazec z izjavo lektorja. Prosimo vas, da nam ga ob naročilu posredujete. V kolikor ima visokošolski zavod pravilnik, v katerem piše tudi glede jezikovnega sloga, ali če so v njem navedeni lektorski nasveti, predložite tudi tega.

ZAKAJ ZAUPATI LEKTORIRANJE RAVNO NAM?
Upoštevamo dogovorjene roke. Lekturo krajših nalog (do 50 lektorskih pol) lahko opravimo v roku 24 ur, samo opozorite nas, da se vam mudi.
Priskrbimo lektorja z ustrezno izobrazbo. Vsi naši lektorji imajo najmanj univerzitetno izobrazbo ustrezne jezikoslovne/slovenistične smeri (univ. dipl. slov., prof. slov., univ. dipl. spl. jez. ipd.). Na željo stranke lahko pošljemo tudi skenirano dokazilo o diplomiranju lektorja. Prosimo le, da nas obvestite, kakšno izobrazbo potrebujete, oz. nam posredujte obrazec, ki ga moramo izpolniti.
Pri nas ne le lektoriramo, temveč zaključna dela tudi tehnično oblikujemo, natisnemo in zvežemo ter prevedemo povzetek. Tako vam ni treba iskati ločenih ponudnikov za vsako storitev posebej, ampak vse opravite pri nas. Vaše zaključno delo je lahko lektorirano, tehnično urejeno, natisnjeno in lično zvezano v najkrajšem možnem času.
Po zaključku lekture vam pošljemo 2 Wordova dokumenta; enega z označenimi spremembami (preverite lahko vsak lektorski popravek) in končnega z že sprejetimi vsemi spremembami.
Smo prijazni in se za vsakega študenta potrudimo po najboljših močeh.


LEKTORIRANJE

LEKTORIRANJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
LEKTORIRANJE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - LEKTORIRANJE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam