Kuhinje po meri | Oblak Boštjan s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Domov » Pohištvo » Kuhinje po naročilu

Kuhinje po meri
Kuhinja po narocilu moderna
Kuhinja furnirana oreh visoki sijaj
Kuhinja po meri
Kuhinja po meri krem in oreh
Moderna kuhinja
Vitrina kuhinje
Kuhinja po narocilu
Kuhinja visoki sijaj
Zebrano oderna kuhinja s kombinacijo
IZDELAVA KLASIČNIH IN MODERNIH KUHINJ PO NAROČILU
Počutje v prostoru kjer živimo je zelo pomembno, saj nas razbremenjuje vseh celodnevnih naporov življenja. Zato je zelo pomemben dejavnik kakšno kuhinjo izbirate za vsakdanjo rabo.
Kuhinje po meri - tipi-top.si


Kuhinje po meriKuhinje-po-meri-2021-10-10-06-28-31.jpg

Kuhinje po meri

Oblak Boštjan s.p. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska, goriška SlovenijaDomov » Pohištvo » Kuhinje po naročilu

Kuhinje po meri
Kuhinja po narocilu moderna
Kuhinja furnirana oreh visoki sijaj
Kuhinja po meri
Kuhinja po meri krem in oreh
Moderna kuhinja
Vitrina kuhinje
Kuhinja po narocilu
Kuhinja visoki sijaj
Zebrano oderna kuhinja s kombinacijo
IZDELAVA KLASIČNIH IN MODERNIH KUHINJ PO NAROČILU
Počutje v prostoru kjer živimo je zelo pomembno, saj nas razbremenjuje vseh celodnevnih naporov življenja. Zato je zelo pomemben dejavnik kakšno kuhinjo izbirate za vsakdanjo rabo. Pohištvo kot je v pravem pomenu kuhinja izdelana po meri, mora za vsa nuditi vse najpomembnejše elemente v njej. Vsaka kuharica v kuhinji zahteva različna okovja in po funkciji drugačne elemente, saj stil izdelave kuhinje po naročilu nudi velik izbor najboljših vodil (Blum), razgibane elemente, različne barvne kombinacije in vrsto drugih pričakovanj. Izbira prave kuhinje je zato lahko zahtevna, saj jo bomo uporabljali vsakodnevno. Med drugimi dejavniki kakovosti okovja in funkcionalnosti kuhinje, je zelo pomemben izgled in dizajn kuhinje v prostoru, saj nam daje občutek domačnosti, stil našega doma in karakterja. V praksi je vidno, da so vsi kupci navdušeni nad ceno kuhinje in kvaliteto, ki jo nudimo. Preden pa se odločite izbirati kuhinjo, povprašajte v Mizarstvo Oblak Boštjan in skupno bomo poiskali pravi izdelek za vaše stanovanje.

3D IZRIS KUHINJ
Za dobro razumevanje vašega prostora, ki je lahko bolj ali manj zapleten na vsak način moramo skupaj z vami poiskati ustrezno rešitev za vašo novo kuhinjo. Prvotno delo iz naše strani v prvi fazi dogovora za izdelavo kuhinje mora ponuditi splošne informacije in po tem nadaljevanje s predstavitvijo, le ta je lahko v idejni skici kuhinje, 3D sliki, ki je posneta iz različnih strani kuhinjskega prostora ali pa vam za boljšo predstavo naredimo posneti film vaše kuhinje, kjer je 3D izrisana in umeščena v prostor. 3D izris kuhinje mora biti osnova za izdelavo kuhinje po meri. Vsak nakup kuhinje ni enostaven, zato naš nasvet za nakup kuhinje po naročilu sestavlja sledeče korake:

sestava splošnih idej in osnovnih želja kupca kuhinje
okvirni izračun kuhinje (cena kuhinje ni fiksna)
potrditev ponujenega po informativni ponudbi iz strani kupca
izdelava izrisa v 3D pogledu, ki ga strokovno opravi Mizarstvo Oblak Boštjan Žiri
študija, kje bodo vaši elementi kuhinje postavljeni in kakšni bodo, kuhinja mora biti funkcionalna in hkrati enostavna za kuhanje
upoštevanje želje in izris okovja umeščenega v kuhinjo
izris kombinacije frontalnih delov v barvah in oblikah
in na koncu predstavitev vam (po tem sledijo morebitni popravki glede na želje naročnika)
ko so slike in vaše želje celostno dogovorjene, iz naše strani naredimo popolno ponudbo kuhinje z vsemi elementi in na podlagi ponujenega začnemo z izvedbo
3D-izris-kuhinje


DIZAJN MODERNE KUHINJE ALI KLASIČNE KUHINJE
Moderne kuhinje so v kombinacijah barve in ravnih furniranih površin z rahlo zaobljenimi robovi (ravne linije kuhinjskih vrat in frontalnih delov). Lahko pa se odločite za klasične kuhinje, ki so v kombinaciji lesa in lepih razgibanih oblik po vaši želji. Cena kuhinje je odvisna od velikosti kuhinjskih elementov, količine vgrajenega okovja ter kvaliteto vgrajenih materialov. Večini naših strank vgrajujemo okovje za predale in spone za kuhinjska vrata proizvajalca Blum, le ta nam omogočajo popolne sisteme odpiranja, zapiranja predalov in kuhinjskih vrat. Okovje moderne kuhinje poleg popolnih izvlekov in počasnemu zapiranju predalov omogočajo zapiranje na dotik (tip-on) sistemi, ki so lahko mehanski ali z motornim pogonom.

ZGORNJI ELEMENTI KUHINJSKEGA POHIŠTVA

Vrata kuhinje na zgornjih elementih v klasični obliki največkrat vsebujejo klasični krilni sistem odpiranja, med tem ko v moderno kuhinjo v zgornjih elementih nameščamo večja vrata, ki so lahko:

steklena vrata (vitrine z vstavljenim steklom)
gladka furnirana polna vrata
gladka barvana polna vrata
za klasične kuhinje: masivna vrata s polnili
SISTEMI ODPIRANJA KUHINJSKIH VRAT

Poznamo več sistemov odpiranja vrat na kuhinjskih elementih, ki so vezani na korpus kuhinje. Kot že prej omenjeno sodobna okovja za kuhinje omogočajo več načinov odpiranja vrat:

klasično krilno odpiranje vrat (klasična spona 3D nastavljiva z blaženjem zapiranja)
poklopna dvižna vrata (BLUM Aventos HK in HK-S) za zgornje elemente z enojnimi večjimi ali manjšimi vrati
vzporedna dvižna vrata (BLUM Aventos HL) za zgornje elemente z enojnimi manjšimi vrati, primerno za mikrovalovne pečice
dvodelna dvižna vrata ali preklopna vrata (BLUM Aventos HF) za zgornje elemente z dvojnimi vrati (prednost je v možnosti kombinacije barve, stekla enega in drugega dvigajočega krila)
nihajna dvižna vrata (BLUM Aventos HS) za zgornje elemente z enojnimi večjimi vrati, ki se stegujejo nad elemente
razni žični sistemi na katera so vrata nameščena in se z okovjem vred odpirajo
vrata oziroma ličnica za predal, ki se s potegom odpira navzven ali (tip-on) sistem, ki s pritiskom na ličnico sprožimo odpiranje kuhinjskega predala
KUHINJSKI PULT

Kuhinjski pulti, ki so dandanes v uporabi se razlikujejo po videzu, materialu, barvi in strukturi. V naši proizvodnji kuhinj v veliki meri uporabljamo pult iz ultrapasa ali slovnično rečeno melaminski pult, ki je površinski del in sprednji rob pulta oblečen z ultrapasno oblogo brez prekinitve in vidnih spojev. Tovrstne pultne površine nudijo veliko vrst struktur, barv in odpornosti na udarce, praske, razne mehanske poškodbe. Razlog za montažo klasičnega pulta je preprost: cenovno ugoden, kakovosten in estetsko eleganten. Poleg klasičnih pultov poznamo še:

pulti iz umetnega kamna
kuhinjski pulti iz naravnega kamna (marmor, granit…)
kerrock pulti, ki ponujajo možnost nevidnih spojev (kerok pult)
kuhinjski pulti iz masivnega lesa
kuhinjski pulti iz nerjavečega materiala inox
kuhinjski pulti iz okite in silgranita
LED LUČI ZA KUHINJSKE ELEMENTE Z RGB SPREMINJANJEM BARV V IZVEDBI HLADNO BELO SVETLOBO IN TOPLO BELA
Trenutni trendi kuhinj in ostalo pohištvo zahteva elegantno razsvetljavo pohištva z led lučmi. Pri nas za kuhinje v največji meri vgrajujemo led luči pod zgornje elemente omar v kuhinji, tako dosegamo cilj in želje naročnikov, da pri delu v kuhinji nimajo težav s svetilnostjo. Močne LED LUČI, ki so nad pultnim delom montirane pod zgornje omarice tako svetijo direktno na pult in pri tem vam ustvarjajo močno svetlobo pultnega uporabnega dela. Led luči običajno montiramo preko celotne dolžine kuhinje, ki ima zgornji del omar in je seveda le to mogoče. Tako kuharica v novi kuhinji ne pridobi samo prostora, ampak potrebno svetlobo za delo. Prednost led sistema trakov, ki so nameščeni v kuhinjo:

majhna poraba energije (varčne led luči)
velika svetilna moč in površine
minimalno segrevanje lučk (so požarno varne)
možnost zatemnitve
možnost vgradnje RGB pretvornika (led luči lahko spremenite na poljubno barvo ali pa celo naredite program spreminjanja barvnih tonov)
možnost vgradnje IR stikal za led luč (senzorsko stikalo, ki ima funkcijo prižiganja, ko odprete npr. drsna vrata v shrambo kuhinje)
led-luci-kuhinja-rgb


SVETILNOSTI LED LUČI POZNAMO V DVEH BARVAH IN SICER:

HLADNO BELA SVETLOBA (barva led luči, ki sveti zelo belo oz. snežno bela svetloba) 6000K
DNEVNO BELA SVETLOBA (barva luči vmes med hladno in toplo svetlobo) 4000K
TOPLO BELA SVETLOBA (toplo bela svetloba led luči sveti rumenkasto, kot klasična žarnica) 2700K
PALIČNI ROČAJI ZA KUHINJSKE ELEMENTE, ENOJNI ROČAJI IN ODPIRANJE VRAT BREZ VIDNIH ROČAJEV
Prijemala in ročaje kuhinjskih elementov obstaja sorazmerno veliko, prav tako so na voljo pestre izbire barv, materialov in oblik. Naš dobavitelj kuhinjskih ročajev je Rujzdesign. Na njihovih straneh lahko izberete veliko možnih ročajev, ki se skladajo z vašo kuhinjo. Običajna praksa izbire kuhinjskih ročajev še vedno temelji na otipu v živo, zato pri nas v veliki meri pošljemo kupca kar direktno v Rujz, kjer lahko vse modele in barve izbirate v njihovem salonu, kljub temu, da se kupci lažje odločate za artikel, kjer je ponudba manjša, svetujemo ogled v prostorih našega dobavitelja, kjer iz prve roke pridobite ceno ročaja in nasvete njihovih strokovnih delovcev. Nekaj primerov in barv lahko izbirate tudi v naših prostorih, vendar spekter predstavitve ročajev lažje dobite pri našem dobavitelju, ker je ročajev za kuhinje zares veliko. Trend kuhinje zavija v elegantne enostavne površine na katerih ročajev sploh ne vidimo, prednost take kuhinje je v dizajnu in trendu, slabost pa v vidnih prstnih odtisih na površinah kuhinjskih vrat. Ročaje lahko izpostavljamo manj na način poglobitve in utopitve aluminijastih letev v korpus elementa, kjer s prsti iz ozadja potegnemo vrata omare in se pri tem ne dotikamo lične površine vrat omar. Nasvet za izbiro kuhinjskih ročajev iz naše strani temelji na 3D izrisu kuhinje in mi kot mojstri največkrat definiramo prijemalne dele in ostale elemente kuhinje kar v 3D izris kuhinje, to je zanesljiv sistem dela, katerega vidite v fotorealistični 3D obliki kuhinje, ki jo za vas izrišemo po meri.


Kuhinje po meri

Kuhinje po meri

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kuhinje po meri | Oblak Boštjan s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kuhinje po meri | Oblak Boštjan s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386