Krovstvo | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Brez strehe nad glavo nimamo pravega doma in se ne počutimo varne. V našemu podjetju Krovstvo Sodnik se zavedamo, da je streha eden izmed najbolj pomembnih členov hiše.

ponudbe
Krovstvo - tipi-top.si


KrovstvoKrovstvo-2021-08-06-03-56-44.png

Krovstvo

Streha Sodnik d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska SlovenijaBrez strehe nad glavo nimamo pravega doma in se ne počutimo varne. V našemu podjetju Krovstvo Sodnik se zavedamo, da je streha eden izmed najbolj pomembnih členov hiše. Zato vam nudimo kvalitetna in strokovno opravljena krovska dela po vaših merah in naših izkušnjah. Krovska dela opravlja naša strokovna ekipa na podlagi številnih izkušenj, znanja in seveda natančnosti. Prepričali vas bomo s hitro in kakovostno izvedbo, vrhunskim tehničnim znanjem in svetovanjem na področju krovskih del.

Vaša streha bo zaščitena pred zunanjimi vplivi, kot so mraz, hrup, toča, vročina in drugimi dejavniki, ki lahko uničijo ali izjemno dotrajajo strešno kritino. Izbor prave in kvalitetne strešne kritine je zelo pomembno, zato vam bomo pri tem z veseljem svetovali.

Tako bomo zagotovili, da boste imeli streho nad glavo, ki vas bo varovala dolga desetletja. Skupaj z nami boste vašo sanjsko streho spremenili v resničnost!

Naši najpogostejši izdelki in storitve so:

Strešne kritine
opečna kritina (CREATON, TONDACH, ERLUS, BRAAS, WALTHER, JUNGMEIER)
betonska kritina (BRAMAC, ETERNIT, GOLOB)
jeklena kritina (GERARD, DECRA)
vlaknocementne plošče (ESAL, ETERNIT)
strešni paneli (TRIMO, ISOMEC, METRAPAN)
bitumenske skodle (TEGOLA CANADESE)
polikarbonatna kritina (LEXAN, GUTTAGLISS)
valovita kritina (ESAL)
Ravne strehe
ravne strehe (BAUDER)
PVC strešne folije (SIKA, BAUDER)
zelene strehe (BAUDER)
Obnova streh
Obnova streh
Fasade
Fasade (TONDACH, ESAL, ETERNIT)


Krovstvo

Krovstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Krovstvo | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Krovstvo | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam