Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si


Krovsko-kleparska dela
Pooblaščeni izvajalec
Smo pooblaščeni za pokrivanje s kritino proizvajalcev Tondach, Bramac, Esal, Creaton, Bogener pokrivamo pa tudi z bitumensko kritino Tegolo ter različno pločevinasto kritino. Pri izdelavi strehe ni pomemben samo všečen videz strehe, pač pa tudi toplotna izoliranost, saj ta veliko pripomore k zmanjšanju stroškov za ogrevanje prostorov.
Krovstvo - tipi-top.si


KrovstvoKrovstvo-2021-08-06-01-08-49.jpg

Krovstvo

- Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska SlovenijaKrovsko-kleparska dela
Pooblaščeni izvajalec
Smo pooblaščeni za pokrivanje s kritino proizvajalcev Tondach, Bramac, Esal, Creaton, Bogener pokrivamo pa tudi z bitumensko kritino Tegolo ter različno pločevinasto kritino. Pri izdelavi strehe ni pomemben samo všečen videz strehe, pač pa tudi toplotna izoliranost, saj ta veliko pripomore k zmanjšanju stroškov za ogrevanje prostorov. S tem pa tudi prispevamo k ohranjanju našega okolja.

Tondach, Bramac, Esal, Creaton, Bogener
Streha je pokrita v skladu z navodilih proizvajalca kritine, s tem pa se pridobi tudi garancija za posamezno kritino, npr. Tondach 33 let, Bramac 30 let… Na izvedena dela, pa kot izvajalci priznamo 10 letno garancijo. Pri tem pa je potrebno omeniti, da moramo za dolgo življenjsko dobo strehe, opraviti tudi vzdrževalna dela.


Leseni objekt po meri izdelamo na CNC stroju

Varčna, zračna in
cenovno ugodna rešitev

Zadovoljni kupci so najboljša referenca
Izolacija podstrešja za podstrešna stanovanja
Polagamo oziroma izolativno obdelamo tudi podstrešje, predvsem je izrednega pomena tam, kjer imamo podstrešna stanovanja.

Vgradnja strešnih oken, notranjih in zunanjih senčil
Za lepši pogled v svet, predvsem pa za veliko svetlobe, poskrbimo z vgradnjo strešnih oken, notranjih in zunanjih senčil proizvajalcev Roto in Velux. Po želji pa vam vgradimo tudi strešne sončne kolektorje.


Za vaša naročila in dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo
preko kontaktnega obrazca


Krovstvo

Krovstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.