Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si


ripravi na delo dajemo isti pomen kot izvedbi naših storitev. To pomeni, da nudimo v prvi vrsti strokovno svetovanje pri izvedbi del, pomoč pri izbiri materialov, saj je to ključnega pomena za uspešno izvedena dela.
Krovstvo - tipi-top.si


KrovstvoKrovstvo-2021-07-11-06-09-07.jpg

Krovstvo

- Delujemo na področju: jugovzhodna Slovenijaripravi na delo dajemo isti pomen kot izvedbi naših storitev. To pomeni, da nudimo v prvi vrsti strokovno svetovanje pri izvedbi del, pomoč pri izbiri materialov, saj je to ključnega pomena za uspešno izvedena dela. Krovska dela opravlja strokovna ekipa zaposlenih na podlagi številnih izkušenj, znanj in vsakoletnih izobraževanj v katera se vključujemo.Strešne kritine, ki jih nudimo:opečna kritina (CREATON, TONDACH, ERLUS, BRAAS, JUNGMEIER)
betonska kritina (BRAMAC, GOLOB)
pločevinasta kritina (PREFA, ISOLA, RHEINZINK, DECRA, GERARD)
vlaknocementne plošče (ESAL, ETERNIT)
strešni paneli (TRIMO, ISOMEC, METRAPAN)
polikarbonatna kritina (LEXAN, GUTTAGLISS)
ravne strehe (SIKA, BAUDER)
pločevinaste fasade (PREFA, RHEINZINK)


Krovstvo

Krovstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.