Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si


Krovske storitve zavzemajo glavni del naših storitev gradnje streh. Krovske storitve izvajamo z vsemi vrstami kritin.
Krovstvo - tipi-top.si


KrovstvoKrovstvo-2021-04-14-12-48-50.jpg

Krovstvo

- Delujemo na področju: pomurska, podravska SlovenijaKrovske storitve zavzemajo glavni del naših storitev gradnje streh. Krovske storitve izvajamo z vsemi vrstami kritin. Krovske storitve izvajamo tako pri novogradnjah, kot pri sanacijah streh. Krovske storitve opravljamo na stanovanjskih in poslovnih objektih. S strani proizvajalcev smo strokovno usposobljeni za pokrivanje strešin z različnimi vrstami strešnih kritin; od pločevinastih veliko formatnih in maloformatnih kritin, vlaknocementnih kritin - valovitk ter ravnih strešnikov, glinenih strešnikov, bitumenskih skodel...
Pri zahtevnih krovskih storitvah na visokih objektih nam pomaga dvigalo, ki omogoča dostop na objekte do višine 28 metrov.Krovske storitve izvajamo kot celostne storitve na področju gradnje streh ali sanacije streh. Krovske storitve izvajamo tudi tako, da v kolikor projekt zahteva še druge strokovnjake, potem sodelujemo s skrbno izbranimi partnerji. Krovske storitve opravljamo z vsemi vrstami kritin kot so:
pločevinaste kritine, opečne kritine, panelne kritine, betonske kritine, vlaknocementne kritine ... .

Krovske storitve izvajamo tako, da lahko izbrano kritino tudi dobavimo.Krovske storitve opravljamo že od leta 2011, zato velikokrat svetujemo pri izboru kritin in ostalih materialov glede na dano situacijo in zmožnosti naših strank. Krovske storitve so vedno zaključene kvalitetno in v skladu z vsemi gradbenimi standardi ter predpisi. Krovske storitve vedno zaključimo v dogovorjenih rokih.Krovske storitve, ki jih najbolj pogosto:
- izdelave konstrukcij streh,
- polaganje kritin,
- montaže strešnih oken
- izdelave frčad,- sanacije streh,
- sanacije ostrešij,
- menjave kritin,
- toplotne izolacije streh,
- vzdrževanje streh.

Krovske storitve pomurska regija, Lendava, Ljutomer, Murska Sobota, Radenci, Črenševci, Beltinci, Moravske Toplice, Banovci ...
Krovske storitve, suhomontažno gradnjo, prezračevanje in adaptacije po dogovoru pa tudi v drugih regijah in krajih.


Krovstvo

Krovstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Krovstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.