Krovska in kleparska dela | PONUDBA tipi-top.si


Poskrbimo za celotno izvedbo vaše strehe, pa naj bo to sanacija ali novogradnja. Izdelujemo vse vrste streh, ki jih pokrivamo z različnimi materiali:
pločevina s tehniko dvojno stoječega zgiba (folcana pločevina)
trapezna kritina
EPDM membrana Firestone (guma, ravne strehe)
strešniki
bitumenska kritina
Ker vedno stremimo k temu, da vam nudimo najboljše rešitve, je v naši praksi, da si vaš objekt ogledamo, naredimo izmere in se dokončno dogovorimo za izvedbo.
Krovska in kleparska dela - tipi-top.si


Krovska in kleparska delaKrovska-in-kleparska-dela-2021-07-13-08-36-00.jpg

Krovska in kleparska dela

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaPoskrbimo za celotno izvedbo vaše strehe, pa naj bo to sanacija ali novogradnja. Izdelujemo vse vrste streh, ki jih pokrivamo z različnimi materiali:
pločevina s tehniko dvojno stoječega zgiba (folcana pločevina)
trapezna kritina
EPDM membrana Firestone (guma, ravne strehe)
strešniki
bitumenska kritina
Ker vedno stremimo k temu, da vam nudimo najboljše rešitve, je v naši praksi, da si vaš objekt ogledamo, naredimo izmere in se dokončno dogovorimo za izvedbo. Naše objekte si lahko ogledate v galeriji.Tesarska, krovska in kleparska dela
b) Postavitev lesenih in kovinskih konstrukcij
Ponujamo vam tudi postavitev različnih konstrukcij, tako kovinskih, kot lesenih. Izkušnje imamo s postavitvijo različnih nadstreškov, pergol, lesenih fasad, balkonov, teras… Izdelke si lahko ogledate v galeriji.Lesene in kovinske konstrukcijeLesene in kovinske konstrukcije
c) Izdelava drobnih kovinskih izdelkov
V naši delavnici vam izdelamo različne kovinske izdelke po vaših željah iz različnih materialov (INOX, železo, pločevina…).


Krovska in kleparska dela

Krovska in kleparska dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Krovska in kleparska dela | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Krovska in kleparska dela | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386