Kovinoplastika | Rajko Odlazek s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Naše podjeje je bilo ustanovljeno leta 1995. Delovali smo kot kovinska galanterija, zastopanje in svetovanje Rajko.
Kovinoplastika - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
KovinoplastikaKovinoplastika-2021-12-21-09-43-10.png

Kovinoplastika

Rajko Odlazek s.p. - Delujemo na področju: jugovzhodna, primorsko-notranjska, koroška, gorenjska, posavska, osrednjeslovenska, pomurska, savinjska, zasavska, podravska, obalno-kraška, goriška SlovenijaNaše podjeje je bilo ustanovljeno leta 1995. Delovali smo kot kovinska galanterija, zastopanje in svetovanje Rajko.

Od samega začetka izvajamo storitve struženja, štancanja, ploskovnega brušenja, izdelave enostavnih orodji ter ostalo poleg uslug brizganja plastike.

Leta 2002 smo pričeli s proizvodnjo brizganja plastike in ekstrudiranja. Skladno z našo dejavnostjo smo se preimenovali v Kovinoplastika Odlazek Rajko s.p.

Naši osnovni proizvodni artikli so PNT cevi za oplaščanje elektroinštalacijskih kablov, skobe za pritrditev elektroinštalacijskih cevi, loki in spojke za spajanje cevi.

Od samega začetka pa smo tudi zastopnik storitev za nemško podjetje RB EXKLUSIV in podjetje BIO CLUB d.o.o. Novo mesto.

V družinskem podjetju se vedno trudimo proizvajati najbolj kakovostno blago, hkrati pa se trudimo, da smo cenovno konkurenčni.

Strateška usmeritev in cilj našega podjetja je postati prepoznaven izdelovalec elektroinštalacijskih cevi in pribora na EU trgih ter sosednjih hrvaških, bosanskih ter srbskih trgih.

Storitve ki jih opravimo za vas
Brizganje plastike na strojih od 15 do 55
Ekstrudiranje
Struženje in rezkanje
Vrezovanje navojev
Štancanje na štancah od 15 do 50 ton
Avtomatno struženje


Kovinoplastika

Kovinoplastika

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kovinoplastika | Rajko Odlazek s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kovinoplastika | Rajko Odlazek s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.