Kovinarstvo | Kovinarstvo Hanželič d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

Desetletja uspešnega poslovanja z fizičnimi osebami in uspešne naložbe v znanje in nove tehnologije nam omogočajo, da se danes lahko spoprimemo s naročili drugih podjetjih, spodaj si na kratko oglejte kaj vam ponujamo. Raziščite podrobnosti, ali pa nam zaupajte naši besedi oz.

ponudbe
Kovinarstvo - tipi-top.si


KovinarstvoKovinarstvo-2022-01-11-04-00-54.jpg

Kovinarstvo

Kovinarstvo Hanželič d.o.o - Delujemo na področju: goriška, primorsko-notranjska, jugovzhodna, pomurska, gorenjska, savinjska, koroška, zasavska, podravska, posavska, obalno-kraška, osrednjeslovenska SlovenijaDesetletja uspešnega poslovanja z fizičnimi osebami in uspešne naložbe v znanje in nove tehnologije nam omogočajo, da se danes lahko spoprimemo s naročili drugih podjetjih, spodaj si na kratko oglejte kaj vam ponujamo. Raziščite podrobnosti, ali pa nam zaupajte naši besedi oz. dobremu glasu in z nami nemudoma stopite v kontakt.

V našem tehnološkem parku lahko izdelamo oziroma obdelujemo obdelovance sledečih parametrov:

CNC krivljenje cevi in profilov z upogibnim strojem na trn do dimenzije cevi fi 50 mm
NC Krivljenje cevi in profilov po tehnologiji valjanja s tremi valjčki do dimenzije cevi fi 60 mm
CNC Upogibanje pločevine do 250 ton dolžine 4000mm
NC krivljenje pločevine po tehnologiji valjanja s štirimi valjčki, možnost krivljenja konusov, maksimalna širina pločevine do 2m in do debeline 6mm, minimalni premer krivljenja fi300mm
CNC plazemski razrez pločevine formata 2000mm x 4000mm. Jekla do debeline 30 mm in nerjavečega materiala do 20mm
Varjenje aluminija, železa in nerjavečega jekla različnih kvalitet po MIG, MAG in TIG postopku.
razrežemo lahko tudi palice, profile in cevi

Obdelujemo lahko najrazličnejše vrste materialov:

jekla
nerjavna jekla
plastiko
karbonska jekla
aluminij
les
medenino
litine
Poleg CNC obdelav se ukvarjamo tudi s

3d modeliranjem in obdelavo podatkov s programsko opremo Catia
načrtovanjem produkta od ideje do končnega izdelka
Naše znanje, izkušnje in orodja nam omogočajo da ugodimo zahtevam tudi najzahtevnejših kupcev. Ker spodbujamo in razumemo inovativnost vsakega posameznika v naši družbi znamo prisluhniti spoznanjem in željam odjemalcev in se brez težav spopadamo tudi z novimi izzivi


Kovinarstvo

Kovinarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Kovinarstvo | Kovinarstvo Hanželič d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kovinarstvo | Kovinarstvo Hanželič d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam