Kovinarstvo | Gamima kovinarstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje Gamima doo se ukvarja s površinsko zaščito kovin s postopkom galvanizacije. Posebej smo specializirani na področju bakrenja strelnih krogel.
Kovinarstvo - tipi-top.si


KovinarstvoKovinarstvo-2022-01-11-03-55-44.png

Kovinarstvo

Gamima kovinarstvo d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, savinjska, goriška, obalno-kraška, zasavska, pomurska, koroška, podravska, gorenjska SlovenijaPodjetje Gamima d.o.o. se ukvarja s površinsko zaščito kovin s postopkom galvanizacije. Posebej smo specializirani na področju bakrenja strelnih krogel. Vrhunska kvaliteta končne prevleke izdelkov je med drugim prepričala tudi priznano podjetje L.O.S. Cerkno d.o.o., s katerim že dalj časa sodelujemo pri razvoju tehnologije površinske obdelave.

Glavno merilo kakovosti nam predstavlja zadovoljna stranka, ki se vrača. Zato v podjetju nenehno širimo paleto ponudbe in sledimo najvišjim standardom. Prav zato smo pred kratkim postavili novo avtomatizirano linijo za bakrenje na osnovi najnovejših tehnoloških postopkov. Le-ta nam omogoča varno delo ter popoln nadzor nad kvaliteto.

Bakrenje
Čiščenje površinske korozije
Razmaščevanje vseh vrst kovin
Zaščita proti oksidaciji (baker, medenina)
Vibracijsko sušenje izdelkov
Centrifugalno sušenje izdelkov


Kovinarstvo

Kovinarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kovinarstvo | Gamima kovinarstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kovinarstvo | Gamima kovinarstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386