Kovinarstvo | ELKO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Izdelava kovinskih ograj in vrat. Izdelava in montaža kovinskih ograj.
Kovinarstvo - tipi-top.si


KovinarstvoKovinarstvo-2022-01-11-04-19-33.png

Kovinarstvo

ELKO d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna, koroška, zasavska, gorenjska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, goriška, pomurska, podravska, savinjska SlovenijaIzdelava kovinskih ograj in vrat. Izdelava in montaža kovinskih ograj. Izdelava in montaža kovinskih vrat. Izdelava kovanih ograj in vrat. Izdelava in montaža kovanih vrat. Izdelava in montaža kovanih ograj.

V več kot 40. letih, uspešne družinske tradicije, so za nami uspešno izvedeni projekti tako izdelave kot montaže kovinskih ograj, vrat in drugih izdelkov za različne namene, po celi Sloveniji. Ker vselej držimo korak z razvojem iz našega področja tako skozi znanje kot skozi uvajanje novih materialov in tehnologij, je naša kvaliteta izdelanih kovinskih ograj in vrat ter na zavidanja vrednem nivoju. Večina naročil obsegajo izdelavo in montažo:- kovanih dvoriščnih ograj in kovanih dvoriščnih vrat,- kovanih stopniščnih ograj,- kovanih balkonskih ograj,- različnih kovinskih izdelkov po naročilu (okrasni dodatki za ograje, vrata, svetilke….Kot pika na i, pa je še dejstvo, da svoje storitve vedno opravimo v polnem skladju z načrti in željami strank ter seveda v dogovorjenih rokih.


Kovinarstvo

Kovinarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kovinarstvo | ELKO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kovinarstvo | ELKO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386