Kovinarstvo | DMP kovinarstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Podjetje DMP Kovinarstvo je bilo ustanovljeno l. 2008, kot manjše družinsko podjetje.

ponudbe
Kovinarstvo - tipi-top.si


KovinarstvoKovinarstvo-2022-01-11-03-44-59.png

Kovinarstvo

DMP kovinarstvo d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, podravska, jugovzhodna, obalno-kraška, osrednjeslovenska, pomurska, gorenjska, koroška, goriška, zasavska, posavska, primorsko-notranjska SlovenijaPodjetje DMP Kovinarstvo je bilo ustanovljeno l. 2008, kot manjše družinsko podjetje. Ukvarjamo se s CNC obdelavo kovin in plastičnih mas.

Naša glavna dejavnost je izdelovanje ohišij orodij za brizganje termo plastike in tlačno litje aluminija do velikosti 1000 x 650 mm.

Izdelujemo tudi sestavne dele za različne naprave po naročilu kupca.

Leta 2019 se je podjetje preoblikovalo v d.o.o.

S kvalitetnimi in naprednimi CNC stroji in programsko opremo vam zagotavljamo visoko kvaliteto ter hitro in natančno izdelavo. Podjetje nenehno izobražuje zaposlene na področju CNC obdelave.

VIZIJA

Postati pomemben partner v orodjarski industriji ter zagotavljati našim strankam hitre in kakovostne izdelke po konkurenčnih cenah.


Kovinarstvo

Kovinarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Kovinarstvo | DMP kovinarstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kovinarstvo | DMP kovinarstvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam