Kovinarstvo | Aleš Kveder s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Kovinarstvo Kveder smo družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1994. Z več kot 20-letnimi izkušnjami na podočju kovinarstva in obdelave kovin, nenehno vlagamo v sodobnejšo tehnologijo in izpopolnjevanje našega znanja.
Kovinarstvo - tipi-top.si


KovinarstvoKovinarstvo-2022-01-11-03-49-19.jpg

Kovinarstvo

Aleš Kveder s.p. - Delujemo na področju: podravska, osrednjeslovenska, zasavska, koroška, pomurska, obalno-kraška, goriška, posavska, primorsko-notranjska, savinjska, jugovzhodna, gorenjska SlovenijaKovinarstvo Kveder smo družinsko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1994. Z več kot 20-letnimi izkušnjami na podočju kovinarstva in obdelave kovin, nenehno vlagamo v sodobnejšo tehnologijo in izpopolnjevanje našega znanja. Povečujemo produktivnost in tako vplivamo na konkurenčnost naših izdelkov in storitev. Naše storitve opravljamo na terenu ali v naših prostorih v Kranju. Visoka kvaliteta del in pravočasnost izvedbe sta glavni vodili našega delovanja.

Nudimo vam varjenje jekla z MIG/MAG postopkom tako v podjetju kot tudi na terenu.

S TIG postopkom varimo
barvna jekla kot so aluminij ter inox.

Stružimo vse vrste materialov maksimalnega premera 400mm ter dolžine do 2500mm.

Zakrivimo vam lahko navadno jeklo, inox ter aluminij do debeline 6mm.

Opravljamo servise različnih strojev tako na firmi kot na terenu.


Kovinarstvo

Kovinarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kovinarstvo | Aleš Kveder s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kovinarstvo | Aleš Kveder s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.