Kotli peči za ogrevanje | THERMOVOD d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Ponujamo Vam kotle(peči) na kurilno olje,plin,trda goriva in biomaso.Pestra izbira priznanih blagovnih znamk kotlov(peči) SIME,CTC,VAILLANT,CENTROMETAL,DE DIETRICH,VALHER,JUNKERS,BERETTA,VIADRUS.
Kotli peči za ogrevanje - tipi-top.si


Kotli peči za ogrevanjeKotli-peči-za-ogrevanje-2022-01-10-12-10-49.jpg

Kotli peči za ogrevanje

THERMOVOD d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, koroška, zasavska, goriška, savinjska, osrednjeslovenska, pomurska, podravska, gorenjska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, posavska SlovenijaPonujamo Vam kotle(peči) na kurilno olje,plin,trda goriva in biomaso.Pestra izbira priznanih blagovnih znamk kotlov(peči) SIME,CTC,VAILLANT,CENTROMETAL,DE DIETRICH,VALHER,JUNKERS,BERETTA,VIADRUS.

Predvideni so za kurjenje s trdim kurivom, z oljem ali plinom.Prepoznavni so predvsem po uspešni združitvi
moderne tehnologije s kakovostjo vgrajenih materialov in poenostavljeno vgradnjo in uporabo.Kotli
CENTROMETAL EKO CK-P imajo izdelano kurišče iz najkvalitetnejše 5 mm kotlovske pločevine.
Ekonomičnost kotlov CENTROMETAL EKO CK-P potrjuje pravilno dimenzionirano kurišče, odvod dimnih plinov skozi tri prekate ter dodatno orebrene površine za oddajo toplote zagotavljajo velik izkoristek.

Kotli CENTROMETAL EKO CK-B nazivne toplotne moči od 20 kw do 50 kw. Posebnost kotlov CENTROMETAL EKO CK-B je vgrajen inox bojler sanitarne tople vode, ki je potopljen v kotlovski vodi, kar omogoča stalno toplo sanitarno vodo v bojlerju, brez dodatnih investicij.


Kotli peči za ogrevanje

Kotli peči za ogrevanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Kotli peči za ogrevanje | THERMOVOD d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Kotli peči za ogrevanje | THERMOVOD d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.